Mascații au descins într-un club din Buzău, pe ritmuri de manele

Ultima actualizare:

Distracție și durere, pe ritmuri de manele! Versurile „Uite mamă, vin mascații/ Ca să-mi aresteze frații” au devenit realitate, nopțile trecute, într-un club din Buzău.

Era ora 3.00 dimineața și câteva sute de tineri se distrau, nevoie mare, pe ritmurile manelelor interpretate sârguincios de solistul Bogdan de la Ploiești. 

La un moment dat, printre ei, au început să își croaiscă drum mai mulți agenți ai trupelor speciale, echipați specific, căști, cagule și alte elemente de protecție.

Muzica nu s-a oprit nici un moment

Dacă nu ar fi avut însemnele oficiale ale Poliției, oricine ar fi putut să creadă că totul face parte din coregrafia spectacolului. Mascații au identificat doi tineri și i-au pus la podea.

Rapid, în jurul lor s-a creat loc, lăsând să se vadă o masă „îmbelșugată”, cu zeci de chiștoace de țigară arucate pe jos, mai multe doze de energizant și o frapieră în care era o singură sticlă de vin.

Citește și: Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Au scos clip și piesă! Mulți părinți condamnnă versurile îndrăznețe

În acest tip, unii dintre petrecăreți se uitau uluiți de noul show, alții râdeau și filmau, dar muzică nu s-a oprit nici un moment! Tocmai de aceea, câteva rânduri mai departe, alți tineri continuau să se bâțâie pe manele.

Reacțiile amuzante la întreaga situație

Imaginile video, de altfel, au fost surprinse chiar de unul dintre tinerii aflați în clubul de manele, materialul fiind publicat pe TikTok. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Și nota cine o plătește?”, „Manevră! Să nu mai plătească nota!, „Aveau mandat pentru ora 06.00, era 03.00!”, „Cine te iubește te caută” sau „Așa se pleacă la facultate!” sunt doar câteva dintre comentariile savuroase, publicate de prietenii tânărului care a fost martor al întregului eveniment.

Citește și: Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică! De ce a lipsit de la nunta lui Salam

Încătușați, cei doi au fost scoși din club și conduși pentru audieri, cel mai probabil. În lunile de vară, Poliția a intensificat controalele, fiind vizate chiar locurile în care oamenii merg să se distreze, frecventate, evident, și de potențiali infractori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net