O categorie de români va primi un ajutor de 1.200 de lei din partea statului. Ce acte trebuie să depună până pe 31 octombrie

O anumită categorie de români va primi un ajutor important din partea statului. Aceștia se vor bucura lunar de 1.200 de lei priniți de la stat, însă numai dacă îndeplinesc anumite condiții impuse de autorități!

Studenții vor primi o bursă de 1.200 de lei pe lună
Studenții vor primi o bursă de 1.200 de lei pe lună

Vești bune pentru o categorie anume de români. Este vorba despre studenții de la Universitatea din București, care urmează să primească un ajutor în valoare de 1.200 de lei din partea statului, dacă îndeplinesc anumite condiții. Aceștia urmează să fie recompensați pentru performanețele educaționale pe care le au pe băncile facultății, însă trebuie să se grăbească dacă vor să primească acești bani!

Mai precis, dacă vor să beneficieze de această sumă, studenții vor fi nevoiți să depună o cerere pentru bursa de performanță. Data limită până când vor putea depune acest document se apropie cu pași repezi, fiind vorba despre 31 octombrie! Apoi, între 1 și 8 noiembrie, urmează să fie analizate, iar listele finale urmează să se afișeze chiar pe 8 noiembrie.

Studenții vor primi 1.200 de lei din partea statului

După ce au fost publicate listele cu beneficiarii, studenții nemulțumiți vor putea depune contestații, între 11 și 13 noiembrie. Din fericire, acestea vor fi analizate repede, iar pe 18 noiembrie se vor afișa și listele finale.

Însă, lucrurile nu se termină pe tinerii care ar urma să primească acești bani. Între 19 și 23 noiembrie ei vor fi nevoiți să depună o declarație de acceptare a bursei, iar lista finală va fi publicată pe 22 noiembrie.

Când vor primi studenții banii

Prima tranșă din acești bani urmează să fie oferită studenților pe data de 25 noiembrie, iar pe lângă această sumă, la fel ca în alți ani, studenții care nu au venituri mari pot bbeneficia de burse sociale.

Anul trecut, bursele sociale oferite de către autorități au fost în valoare de 1.050 de lei pe lună, iar acestea ar trebui să rămână la fel și în noul an universitar. Astfel, studenții cu un venit mic vor putea beneficia de acest ajutor din partea statului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bucharest Fashion Week vedete jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Captură de ecran din 2024 10 19 la 19 55 07 png
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
crima pexels jpg
noua zeelanda istock jpg
iarba matei istock jpg
adevar filme romanesti bd in actiune oprite jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net