Pianistul Codrin Nicoară vrea să scape de magistrații ieșeni

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, artista care și-a pierdut viața după ce ar fi căzut accidental pe scări în propria locuință, dă vina pe presă și pe judecători pentru „necazurile” judicare prin care trece. Pianistul Codrin Nicoară a cerut strămutarea procesului, suspectându-i pe judecători de imparțialitate. 

Pianistul Codrin Nicoară, alături de soția sa, mezzosoprana Maria Macsim
Pianistul Codrin Nicoară, alături de soția sa, mezzosoprana Maria Macsim

Pianistul Codrin Constantin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, a fost trimis în judecată în dosarul morții soției sale, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Acțiunea a avut loc în urmă cu câteva luni, însă, zilele trecute, bărbatul a trecut la contraatac.

Codrin Nicoară a cerut strămutarea procesului din două motive: presa și judecătorii ieșeni. Pe jurnaliști îi „acuză” că au mediatizat excesiv cazul și au creat astfel un „climat ostil” pentru el, iar pe magistrați îi bănuie că ar fi imparțiali, conform bzi.ro.

Cererea a fost depusă zilele trecute la Curtea de Apel Iași, iar magistrații urmează să stabilească un termen pentru analizarea solicitării, iar, mai apoi, vor decide ce se va întâmpla în continuare.

Accidentul care a trimis-o pe artistă în comă 

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, căzută la capătul scărilor din locuința lor și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. La ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, a cerut ajutor la 112, spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă, asta după ce victima a stat aproximativ opt ore în agonie.

Artista a fost dusă la spital în stare critică. Medicii au anunțat Poliția, iar oamenii legii au început imediat o anchetă. Așadar, au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. Îndrăgita artistă a murit pe 23 decembrie 2020. Câteva luni mai târziu, Codrin Nicoară a fost trimis în judecată pentru lăsarea făr ajutor a unei persoane lăsate în dificultate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net