Mezzosoprana Maria Macsim a murit. Artista era paralizată după ce a căzut pe scări şi s-ar fi infectat cu COVID-19 în spital

image
Maria Macsim Nicoarăfoto: arhivă personală

Apropiaţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au anunţat că artista a murit în cursul zilei de miercuri, 23 decembrie. Decesul a survenit după externarea acesteia din spital, acolo unde, spune sora sa, ar fi avut inclusiv COVID-19.

Maria Macsim Nicoară se afla, după externarea din spital, în grija surorii sale, după ce familia a cerut inclusiv un ordin de protecţie împotriva soţului, pianistul Codrin Nicoară, scrie adevarul.ro. Artista se afla în stare extrem de gravă în urma unui accident care a avut în luna mai, atunci când, în condiţii misterioase, a căzut de pe scările locuinţei personale. După accident, artista a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde, spune sora sa, s-ar fi îmbolnăvit inclusiv de Covid-19.

"Da, așa este, a avut şi Covid-19. De bacterie sau infecția nosocomiala nu vă pot spune nimic. Probabil că spitalul va transmite un comunicat de presă. Cert este că atunci când s-a întâmplat tragedia, s-a intervenit foarte târziu, după opt ore şi asta nu din vina medicilor. Avem patru procese pe rol, care merg foarte, foarte lent. Până acum ne-am ocupat de sănătatea sorei noastre Marinela, de acum ne vom ocupa de amintirea ei, dar şi de a face lumină în acest caz", a declarat Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, pentru „Ziarul de Iaşi”. Din primele informatii, se pare ca artista ar fi murit de embolie pulmonară.

Citește pe www.adevarul.ro mesajele emoționante ale prietenilor

Iată filmul agoniei de opt ore a mezzosopranei Macsim Nicoară

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. Aceasta a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă. Luând în considerare toate aceste aspecte, rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

codrin nicoara si maria macsim nicoara opera iasi jpeg
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital în stare critică. Medicii de pe ambulanță au aflat de la familie că aceasta a căzut pe scări după ce, propabil s-ar fi dezechilibrat. Însă la câteva ore după internare, cazul a fost preluat de poliție. Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat că oamenii legii trebuie să știe despre starea artistei și să verifice cum s-a putut întâmpla ca un simplu accident casnic să îi producă leziuni atât de grave. Mai mult, surse din cadrul spitalului spun că tip de câteva ore, nimeni nu s-a interesat de starea femeii. Nici soțul, nici soacra, și nici alte rude sau prieteni. În astfel de cazuri, aparținătorii pacienților „păzesc” ușile spitalului și înroșesc liniile telefonice pentru a afla detalii. În acest caz nu s-a întâmplat asta. Poliția a început imediat o anchetă. Ofițeri de la Investigații Criminale și un porcuror au mers la locuința celor doi soți unde au aflat aceeași poveste spusă de soțul ei. A căzut pe scări după ce a consumat alcool. Nu a avut o explicație plauzibilă, însă, pentru cele opt ore în care nu a cerut ajutor nimănui, lăsându-și soția în agonie și nici pentru leziunile extrem de grave care nu par fi fi urmarea unei simple căzături pe scări

Citește și:

Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară avea amantă? Procurorii au audiat-o pe femeia din triunghiul conjugal

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă! Între timp apar noi detalii incredibile: venea vânătă la serviciu

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară din Iaşi a fost externată, la cererea familiei

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, audiată acasă. Misterele din dosar se adâncesc și mai tare

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Bila Ţerkva, după atacul cu drone al rușilor Foto Captură video
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg