Scandal uriaș la IPJ Sibiu. Un luptător din Trupele Speciale, filmat în timp ce se masturba la serviciu

Mare scandal la IPJ Sibiu între actualul comandant, chestorul Tiberiu Ivancea, și un fost angajat al instituției, Marian Răduinea. Acesta din urmă a postat pe internet o filmare în care un luptător din Trupele Speciale se afla într-o ipostază indecentă. Videoclipul a fost șters între timp, dar a fost declanșată o anchetă, iar scandalul este uriaș.

Ce a transmis Poliția despre polițistul din videoclip

În filmare apărea un luptător din Trupele Speciale într-o ipostază indecentă. Foto: Arhivă
În filmare apărea un luptător din Trupele Speciale într-o ipostază indecentă. Foto: Arhivă

Scandalurile la IPJ Sibiu nu sunt de ieri de azi. Ultima anchetă a Poliției Sibiu a fost declanșată în urma unei postări a ex-polițistului Marian Răduinea, pe pagina sa de Facebook, mai exact un videoclip în care apare un polițist de la Trupele Speciale într-o ipostază indecentă, în timpul serviciului.

Reprezentanții Poliției Județene Sibiu au confirmat pentru Adevărul că are loc o anchetă internă în acest sens.

Iată ce răspuns a primit „Adevărul” legat de polițistul de la Acțiuni Speciale care s-a filmat în timp ce se masturbează la serviciu:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public referitoare la un polițist din cadrul IPJ Sibiu care s-ar fi filmat în ipostaze indecente, vă informăm faptul că, la nivelul instituției, s-a declanșat o anchetă internă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale în consecință. Asigurăm opinia publică în legătură cu faptul că instituția noastră nu tolerează un asemenea comportament sau orice abatere de la etica și deontologia profesională”.

Un război vechi

În urmă cu mai bine de o săptămână, chiar înainte de minivacanța de 1 Mai-Paște, Parchetul de pe lângă Tribunalul din Sibiu a remis către presă un comunicat în care îl acuza pe fostul polițist de încercare de a-l compromite pe comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu (IPJ), chestorul Tiberiu Ivancea, și de a denigra sistemul judiciar.

Se făcea referire la desele sale luări de poziție și dezvăluiri (precum cea la care facem referire în acest articol), existând suspiciuni că fostul angajat beneficiază în acest sens de informații din „interior”, obținute de la ofițeri aflați chiar în conducerea Poliției Județene.

Situația a dus la declanșarea unei anchete penale, în urma căreia Marian Răduinea și „informatorii” din conducerea IPJ Sibiu s-au trezit cu mascații la ușă.

Cert este că fostul polițist, intrat în politică, susține că întreaga situație este o încercare de denigrare a imaginii sale și a anunțat că își va căuta dreptatea în instanță.

De-a lungul timpului, Marian Răduinea a făcut o serie de acuzații care privesc în mod special șefia IPJ Sibiu.

Nu este pentru prima dată când Marian Răduinea cere magistraților să-i judece faptele. După destituirea sa din Poliție, a reușit să obțină o hotărâre în favoarea sa, de care conducerea IPJ Sibiu însă nu a vrut să țină cont, și de aici și desele sale atacuri și dezvăluiri privind neregulile care se produc în Poliția Sibiu, în mod special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net