Ținuta unui liceean la balul de absolvire a tras multe controverse. „Nu aș vrea să îmi văd băieții îmbrăcați așa”

Un liceean din Vaslui a atras toate privirile la balul de absolvire, după ce a mers la eveniment îmbrăcat într-un costum negru sclipitor, ce avea spatele decupat. De asemenea, tânărul a purtat și un lănțișor cu litera „V”, inițiala numelui său, plină de ștrasuri.

Costumul a făcut furori pe Internet / foto: Facebook
Costumul a făcut furori pe Internet / foto: Facebook

Colegilor adolescentului nu le-a venit să creadă atunci când au văzut ținuta specială purtată de tânăr la balul de absolvire. Costumul negru, sclipitor, cu spatele complet decupat, i-a luat prin surprindere pe ceilalți invitați, la fel și lănțișorul masiv cu litera „V”, inițiala numelui său.

Tânărul, fiul unui antreprenor din Vaslui, a cerut unei croitorese din oraș să îi facă un costum unic, inspirat din ținutele pe care le poartă vedetele de dincolo de hotare. Creatoarea costumului a spus că totul a fost făcut de la 0, iar materialul a fost ales împreună cu tânărul.

„Totul a fost construit de la 0, împreună am ales materialul acesta special, butonii i-am personalizat cu numele lui, iar la spate are inițiala numelui din ștrasuri, totul făcut manual”, a spus creatoarea costumului, vorbind despre opera ei.

Costumul a fost inspirat din vestimentația vedetelor din străinătate

Cu toate acestea, costumul tânărului din Vaslui a atra și unele critici. „Nu sunt de acord cu această ținută, poate pentru scenă sau showbizz, să aibă ce comenta televiziunile!”, a scris un internaut, potrivit PRO TV. O altă persoană care nu a fost impresionată de ținută a spus că un astfel de costum ar fi mai potrivit pentru stripperi. „Frumos, însă nu aș vrea să îmi văd băieții îmbrăcați așa. Este un costum special, e adevărat, însă pare mai mult pentru stripperi, dacă îmi permiteți să îmi dau cu părerea!”, a scris internautul.

Cu toate acestea, au fost și comentarii pozitive, iar unii români au apreciat costumul inedit. „Foarte frumos! Chiar dacă am o vârstă rezonabilă, sunt open mind. Îmi place, dar este și adevărat că persoana care poartă așa ținută are personalitate. Ieșit din tipar nu este și vulgar. Felicitări!”, a scris un internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net