Alimentul banal care ne poate prelungi speranța de viață. Se găsește în toate magazinele

Deja știm cu toții că dieta are un rol crucial pentru sănătatea noastră, iar indiferent de cât de mult sport am face, ori de cât de des mergem la un consult medical, dacă nu avem grijă la ce ne punem în farfurie, totul va fi în zadar! Iar un aliment anume, atât de banal, poate fi extrem de util dacă ne dorim o viață cât mai lungă!

Iaurtul este foarte util pentru sănătatea noastră
Iaurtul este foarte util pentru sănătatea noastră

O dietă sănătoasă este crucială pentru ca organismul nostru să funcționeze într-un mod optim, iar preparatele care ne ajung în farfurie ne pot influența starea de sănătate mult mai mult decât poate că am avea impresia. Iar deși poate că mulți dintre noi vom fi surprinși de acest lucru, chiar și speranța noastră de viață poate beneficia de pe urma unei diete sănătoase!

De exemplu, dacă eliminăm cât mai mult băuturile alcoolice, ori alimentele procesate, ne-am putea adăuga câțiva ani buni la speranța de viață! Însă, un aliment anume poate fi uluitor de util pentru sănătatea noastră, iar partea cea mai bună este că acest produs este extrem de comun și poate fi cumpărat de pe rafturile oricărui magazin din țară! Este vorba despre iaurt, un produs extrem de sănătos și util pentru organism!

Iaurtul este mult mai sănătos decât am crede

De exemplu, iaurtul este foarte util pentru a ne asigura o stare bună de sănătate a sistemului osos! Datorită conținutului ridicat de vitamina D, cât și datorită faptului că acest produs delicios este bogat în calciu, iaurtul este o metodă eficientă de a reduce riscul de a dezvolta osteoporoză.

De asemenea, iaurtul este de ajutor și pentru sănătatea sistemului digestiv, cât și pentru menținerea unei greutăți optime. Cum iaurtul are un conținut ridicat de proteine, vom observa că nu ne mai este foame atât de des dacă consumăm îndeajuns de mult iaurt. În plus, iaurtul este foarte util și pentru sănătatea inimii noastre, potrivit studiilor efectuate de experți. În plus, consumul de iaurt poate crește și nivelul serotoninei din corpul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Front Hamsie poza hamsie copy jpg
rusia jpeg
Toscana FOTO Shutterstock jpg
transalpina zapada inchisa jpeg
moneda 1 euro infipta in asfalt cazuta foto shutterstock 205847722 jpg
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net