Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă sărată timp de 7 zile

Tu știi ce se întâmplă cu organismul tău dacă bei apă caldă sărată timp de o săptămână? Toată lumea încearcă să evite să consume sare, dar se pare că există o neînțelegere la utilizarea acesteia. Nu trebuie să o evităm, specialiștii ne recomandă doar să alegem una de o calitate mai bună. Mulți dintre noi utilizăm sare rafinată care și-a pierdut deja mineralele care sunt atât de necesare organismului. Iar experții în alimentație recomandă ca în locula acesteia să folosim o sare nerafinată care este excelentă atât pentru detoxifiere, cât și pentru digestie. 

Apa sărată este bună pentru digestie. Foto: Click.
Apa sărată este bună pentru digestie. Foto: Click.

La ce ajută apa sărată

S-a dovedit că a bea apă nu este suficient pentru a ne curăța organismul. Cu toate că, apa în sine este extrem de benefică și ne ajută să ne păstrăm hidratați. Medicii spun că apa sărată ajută la încetinerea procesului de absorție a apei și este foarte bună pentru digestie deoarece stimulează enzimele și acizii care descompun alimentele. Dacă doriți să vă simțiți mai bine, acest amestec este o modalitate de a vă ajuta să faceți acest lucru.

Cum se prepară și când trebuie băută

Tot ce trebuie să faceți este să puneți într-un borcan de 1l o treime de sare nerafinată și apoi să-l umpleți cu apă filtrată. Apoi, acoperiți-l cu un capac de plastic (în niciun caz de metal), agitați-l și lăsați-l să stea timp de 24 de ore. Practic, când sarea se dizolvă, acest remediu naturist este gata. Acest amestec de sare poate fi păstrat pe tejghea sau în dulap. 

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să consumați din această licoare în fiecare dimineață, la micul-dejun, timp de o săptămână. Puneți o linguriță din acest amestec într-o cană cu apă caldă (250 de ml). Beți-o întotdeauna pe stomacul gol. Acest lucru vă va detoxifia organismul, stabind în același timp nivelul de hidratare și îmbunătățind digestia, scriu cei de la viatasisanatate.com. Atenție! Înainte de a bea apă caldă sărată este recomandat să consultați medicul de familie sau un specialist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net