Cum să scapi de varice cu ajutorul unui singur ingredient. Rezultatele sunt cu adevărat impresionante

Cu siguranță știți multe remedii pentru a trata venele varicoase, însă, Click! îți prezintă o altă metodă foarte eficientă pentru tratarea acestei boli și vei avea nevoie de un singur ingredient, ușor de achiziționat.  

Un simplu ingredient te va ajuta să scapi de varice / Foto: Arhiva Click!
Un simplu ingredient te va ajuta să scapi de varice / Foto: Arhiva Click!

Roșiile au multe proprietăți benefice, însă, nu mulți sunt cei care știu că acestea pot vindeca varicele. Roșiile crude diferă în compoziție, în comparație cu roșiile roșii. Semințele de roșii verzi conțin componente care, cu proprietățile lor terapeutice, seamănă cu aspirina-sodiu și salicilatul de amoniu. Salicilații au o proprietate analgezică pronunțată și ajută la scăderea sindromului durerii în insuficiența venoasă.

De asemenea, elimină umflarea extremităților inferioare și împiedică formarea de cheaguri de sânge. Astfel, puteți trata această boală în două moduri: prin utilizarea roșiilor verzi (gogonele) sau a celor coapte.

Tratamentul varicelor cu rosii verzi

Roșii verzi (gogonele)

Roșiile verzi sunt un remediu popular, simplu, pentru tratamentul varicelor. Ce trebuie să faceți? Luați câteva roșii (verzi), spălați-le bine, tăiați-le felii sau inele și puneți-le pe nodurile varicoase. Înfășurați un bandaj în jurul lor și păstrați roșiile pe picioare până începeți să simțiți furnicături pe piele. Dacă suportați această senzație de furnicătură, puteți ține roșiile până simțiți senzația de arsură, efectul este mult mai puternic. Spălați cu apă rece imediat după.

Pentru un rezultat vizibil în cel mai scurt timp, repetați această procedură de 5 ori pe zi, timp de două săptămâni. După această perioadă, nodurile venoase vor începe să se estompeze. Rețeaua capilară, de asemenea, nodurile, umflăturile și durerile, vor dispărea complet.

Roșii coapte

Acest tratament este similar celui cu gogonele. Tot ce trebuie să faceți este să spălați și tăiați câteva roșii în felii subțiri, inele. Puneți feliile pe venele dureroase, acoperiți din nou zona cu bandaj și îl lăsați așa timp de 3-4 ore. Această procedura ar trebui făcută seara sau pe timp de noapte, iar durata tratamentului este la latitudinea fiecăruia. O poți face toată vară în combinație cu roșiile verzi.

Mare atenție! Acest remediu nu trebuie să înlocuiască vizita la un medic specialist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net