Siropul care poate vindeca ficatul. Se face din doar două ingrediente, iar rezultatele sunt miraculoase

Ultima actualizare:

Unele probleme ale ficatului pot fi tratate prin modificări ale stilului de viață, cum ar fi oprirea consumului de alcool sau pierderea în greutate, de obicei, ca parte a unui program medical care include monitorizarea atentă a funcției hepatice. Alte probleme hepatice pot fi tratate cu medicamente sau pot necesita intervenții chirurgicale. Tratamentul bolilor hepatice, care cauzează sau au dus la insuficiență hepatică, poate necesita, în cele din urmă, un transplant de ficat. Însă, există și numeroase remedii naturiste, extrem de eficiente, care pot ajuta atunci când acest organ este afectat.

Există un sirop din ingrediente care-ți vindecă ficatul. Foto: Click.
Există un sirop din ingrediente care-ți vindecă ficatul. Foto: Click.

Siropul minune care-ți vindecă ficatul

Lidia Fecioru, unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, a dezvăluit rețeta unui sirop de ficat care vindecă acest organ. Se prepară doar din două ingrediente și este, spune specialista, un remediu excelent pentru ficat. 

Pentru cei care au probleme cu ficatul, sunt oameni care au început de ciroză, este foarte bună ceapa roșie. O dăm prin mașina de tocat, mai exact un kilogram de ceapă roșie, apoi amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Se amestecă bine, ulterior lăsăm mixul acesta o săptămână și jumătate, la întuneric, să stea la macerat. Din când în când mai amestecăm în sirop, obligatoriu cu o lingură de lemn sau de porțelan, să nu băgăm metal, într-un bol de sticlă, după care trecem prin sită, strecurăm, siropul pe care-l avem. Începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop pe zi. Dacă situația este mai gravă cu ficatul, putem să începem să-l consumăm după a treia zi de stat la macerat. Se face cura de tratament de patruzeci și cinci de zile, după care se mai poate repeta peste trei luni. Este un remediu foarte foarte bun pentru ficat", explică Lidia Fecioru.

Schimbarea anumitor obiceiuri duce la îmbunătățirea sănătății acestui organ

Și schimbarea anumitor obiceiuri de viață poate ajuta adesea la îmbunătățirea sănătății ficatului. Dacă ați fost diagnosticat cu boală hepatică, medicul dumneavoastră vă poate recomanda:

- Să beți alcool cu moderație, cel mai bine deloc.
- Să evitați carnea roșie, grăsimile trans, carbohidrații procesați și alimentele cu sirop de porumb bogat în fructoză.
- Să faceți exerciții de 30 până la 60 de minute, de trei până la patru ori pe săptămână, la o intensitate moderată.
- Să reduceți caloriile cu 500 până la 1.000 de calorii pe zi, dacă sunteți supraponderal.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net