Şi-a ciopârţit nepoata de 18 luni şi a băgat-o la cuptor!

Ultima actualizare:

Mama copilei, Elena Titova, în vârstă de 29 de ani, şi-a lăsat odrasla pentru doar câteva minute în casa unchiului, în timp ce ea vizita o vecină. Când s-a întors, fetiţa era de negăsit şi mama a intrat în panică.

Andrei Gadjiev, fratele femeii, era beat şi nu i-a putut da nici o explicaţie. După ore de căutări zadarnice, femeia a simţit un miros dulceag, neobişnuit, care venea din cuptorul bărbatului. Când a deschis uşiţa vetrei, unde focul ardea mocnit, şi-a descoperit copilul, tăiat în bucăţi, pregătit ca pentru un ospăţ de zile mari. Mai mult decât atât, canibalul îşi pusese picioruşele fetiţei la păstrat pentru mai târziu, într-o pungă, lângă chiuvetă. Femeia a înnebunit când a văzut imaginea de coşmar a fetiţei şi a chemat poliţia.

Întrebat de anchetatori ce s-a întâmplat de fapt, Andrei a spus cu seninătate că a omorât-o din greşeală pe fetiţă. Din cauza beţiei, bărbatul nu a mai văzut clar şi a crezut că fetiţa este doar un animal de pe lângă casă, aşa că a îmbrâncit-o şi copila a căzut, lovindu-se la cap. Calm, Andrei a povestit că doar încerca să-şi ascundă urmele gătind şi mâncând rămăşiţele copilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net