«Squadra Azzurra» nu s-a antrenat

simeon stalpnicul png

Cesare Prandelli e un antrenor foarte apropiat de jucători.

A dovedit asta la Fiorentina, iar acum îşi pune în practică metodele şi la naţionala Italiei

Conştient de programul greu pe care îl au elevii săi, cu meciuri în campionat, cupe şi Europa la fiecare trei zile, Prandelli a preferat să-i menţină proaspeţi pe jucători, fără a-i mai forţa cu şedinţe de pregătire. Dacă băieţii lui Răzvan Lucescu au efectuat trei antrenamente în Austria, ultimul chiar în ziua partidei, fostul tehnician al Fiorentinei i-a scos pe teren pe fotbalişti doar în Italia, la reunire.

Delegaţia „Squadrei Azzura" a ajuns la Klagenfurt marţi, în jurul orei 19.00, iar italienii s-au mişcat cu o viteză ameţitoare din acel moment.

La doar 25 de minute de când roţile avionului atinseseră solul, peninsularii erau deja la stadionul „Hypo-Arena", pentru o scurtă vizită, iar la 20.00 coborau din autocar pentru a se caza. Joviali, jucătorii şi selecţionerul au refuzat discuţiile cu presa, însă au acceptat cu amabilitate sa se pozeze cu fanii care i-au aşteptat la hotel, aruncând şi câteva glume către reprezentanţii mass-media din România. „You don't have Mutu, so it will be easier (n.r. Nu-l aveţi pe Mutu, deci ne va fi mai uşor)", a spus, cu zâmbetul pe buze, vedeta Mario Balotelli.

Marţi, după cina constând în paste şi preparate italiene pregătite de bucătarul adus special din Italia şi o scurtă relaxare la barul hotelului, italienii s-au dus în camere, iar ieri, în ziua meciului, au avut din nou un program lejer până la ora partidei: plimbare prin împrejurimi şi studiu video al adversarului.

«Macaronarii» au venit să fluiere «ţiganii»

La Klagenfurt, oraşul în care s-a disputat amicalul dintre Italia şi România, şi-au făcut apariţia înaintea partidei şi circa 200 de suporteri italieni extremişti, astfel că organizatorii au sporit măsurile de securitate la stadion.

Italienii s-au temut ca nu cumva lucrurile să scape de sub control, ca la meciul de la Genova cu Serbia, mai ales la cum sunt văzuţi românii din Peninsulă, astfel că mai mulţi poliţişti deghizaţi în civili s-au strecurat în sectorul ocupat de tifosii italieni cu scopul de a preîntâmpina eventualele violenţe.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Lolrelai roast Rocco Siffredi iumor Foto Antena 1jpg
Gaze Rusia Uniunea Europeana FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna