Suspiciune de viol după o tabără de vară AUR. O minoră face acuzații grave, iar poliția ar avea doi suspecți

Ultima actualizare:

Acuzații de viol după o tabără de vară organizată de membrii AUR. Poliția face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani a reclamat că e posibil să fi fost victima unei agresiuni sexuale în timp ce se afla în tabăra de vară alături de o delegație AUR. Fata a povestit că s-a trezit dimineața cu dureri în zona inghinală și cu sângerări și nu își poate aminti nimic din ce s-a petrecut cu o seară înainte. Poliția face cercetări la hotelul în care a fost cazată delegația AUR și adună imaginile camerelor de supraveghere. 

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

O minoră în vârstă de 17 ani acuză că ar fi fost agresată sexual de membri ai AUR. S-ar fi întâmplat în stațiunea Olimp, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a partidului.

Polițiștii fac cercetări

„La data de 16.09.2023, polițistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel”, anunță surse din poliție. 

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, potrivit unor surse judiciare. Poliția face cercetări în acest caz.

Cine ar fi suspecții

Minora le-ar fi declarat anchetatorilor că a consumat excesiv băuturi alcoolice, în zilele de 14 și 15 septembrie. Când a revenit la domiciliu, tânăra a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, motiv pentru care s-a prezentat cu părinții la spital și ulterior aceștia au sesizat poliția, fiind deschisă o anchetă.

În primă fază, fata ar fi declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și că nu dorește să dea detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel.

Pe de altă parte, sursele Adevărul spun că vizați de acuzații ar fi doi bărbați în vârstă de 40 de ani, fără antecedente penale, din Ialomița.

Au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice și s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ, menționează sursele Adevărul.

În prezent echipa constituită efectuează cercetări in Stațiunea Olimp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net