Actor de top, acuzat că e prădător sexual! Ar fi agresat un bărbat de peste 10 ori: „Încerca să mă pipăie”

Un controversat actor american a fost acuzat de mai multe agresiuni sexuale pe care le-ar fi comis începând acum mai bine de 20 de ani. Actorul ar fi făcut mai multe victime în perioada 2001 și 2013, acuzat fiind de fapte de agresiune sexuală față de patru bărbați. În ciuda tuturor acestor acuzații care i se aduc, actorul american Kevin Spacey, căci despre el este vorba, pledează nevinovat.

Actor celebru, acuzat de agresiune sexuală / foto: Pixabay
Actor celebru, acuzat de agresiune sexuală / foto: Pixabay

Unul dintre acuzatorii săi vine și face noi declarații despre modul în care era agresat de către actor. La procesul lui Kevin a fost audiată și mărturia bărbatului - victimă, care acuză că a fost pipăit atât de puternic de către actor, încât a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe partea carosabilă.

Mărturia primei victime a actorului Kevin Spacey

Potrivit informațiilor oferite de BBC News, în procesul împotriva actorului, acesta a ascultat cum primul martor a detaliat presupusul abuz de care este acuzat și care vizează șapte din toate acuzațiile care i se aduc.

Bărbatul susține că actorul l-a agresat de 12 ori și aceste acte se întâmplau „într-o mașină sau într-un lift, în orice moment în care am rămas singuri".

Acesta a mai spus că actorul dădea dovadă de un comportament ciudat, progresând de la „straniu și ciudat” la pipăit, după care începea să râdă și să schimbe subiectul.

Mai mult decât atât, acest comportament ciudat spune reclamantul că a apărut la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, simțind cum Kevin Specey încercă să „îl pregătească” : „Chiar de la început aș spune că mă pregătea", dându-i de înțeles că l-ar ajuta pe bărbat să cunoască celebrități de primă mână.

De asemenea, primul acuzator a menționat și faptul că Spacey l-a pipăit între picioare atunci când el se afla la volan, obligându-l astfel să iasă de pe șosea.

Kevin Spacey respinge acuzațiile care i se aduc / foto: Profimedia
Kevin Spacey respinge acuzațiile care i se aduc / foto: Profimedia

„Îmi spunea că a avut o copilărie tulbure”

Primul acuzator a mai menționat faptul că nu a avut niciodată o relație cu celebrul actor, însă acesta i se plângea de traumele din copilărie. De asemenea, Spacey nu ar fi știut la vremea aceea dacă era gay sau heterosexual.

„Nu am avut niciodată o relație cu Spacey. Îmi spunea că a avut o copilărie tulbure. Era un om confuz. Nu știa la momentul respectiv dacă era gay sau heterosexual", a mai spus prima victimă. 

Identitatea acuzatorilor lui Kevin Spacey este nu este cunoscută, aceștia aflându-se sub anonimat pe tot parcursul vieții lor, potrivit legii.

În luna ianuarie a acestui an, actorul Kevin Spacey Fowler a pledat nevinovat la trei capete de acuzare pentru agresiune indecentă, trei capete de acuzare pentru agresiune sexuală și un capăt de acuzare pentru că a determinat o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ.

Actorul a mai negat anterior alte patru acuzații de agresiune sexuală și o acuzație de provocare a unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală cu penetrare fără consimțământ.

În prezent continuă să respingă toate cele 12 acuzații pentru care este judecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net