Prima colecție NFT românească, lansată pentru reconstrucția Ucrainei

#Război Ucraina-Rusia

Sub deviza „March for Ukraine”, a fost lansată prima colecție NFT românească prin care oricine din lume poate dona pentru reconstrucția Ucrainei. Inițiativa îi aparține unui antreprenor român și deputat, totodată. 

Colecția de NFT-uri românești va stânge bani pentru Ucraina   FOTO: Arhivă
Colecția de NFT-uri românești va stânge bani pentru Ucraina FOTO: Arhivă

Fondurile strânse astfel vor fi redirecționate integral în conturile deschise de guvernul ucrainean pentru reconstrucția țării distruse de războiul declanșat de Federația Rusă

Colecția de NFT a fost lansată de Sebastian Burduja, antreprenor civic și deputat în Parlamentul României. Aceasta include 9 NFT-uri diferite, fiecare reprezentând câte un oraș-martir din Ucraina, bombardat în acest război.

Țelul acestei campanii este de a susține planul președintelui Volodymyr Zelenzky de a reconstrui țara. „Am hotărât astfel, împreună cu o echipă de oameni minunați, să lansăm această colecție de NFT-uri cu strângere de fonduri pentru Ucraina pentru a onora modelul de demnitate al vecinilor noștri, precum și modelul de leadership al președintelui Zelenskyy. Ne dorim ca mesajul generației noastre să fie auzit: suntem uniți și nu vom rămâne indiferenți la violență și nedreptate. Îi chemăm pe toți cei care rezonează cu acest mesaj să se implice și să demonstreze lumii că ne pasă.”, a declarat deputatul Sebastian Burduja. 

Campania umanitară a fost demarată în primele zile ale războiului 

March4Ukraine este o campanie umanitară coordonată de Sebastian Burduja și demarată chiar în primele zile ale războiului. Până acum, a înființat Centrul de donații Griviței 200, de unde au plecat peste 200 de tone de produse esențiale în Ucraina și la centrele de refugiați. Apoi, a organizat un concert caritabil de muzică clasică, ca sprijin pentru orfanii din Ucraina, unde s-au strâns peste 150.000 de lei în doar câteva zile.

Colecția de NFT-uri dedicată reconstrucției Ucrainei este cea de-a treia etapă a acestei campanii.

Pentru fiecare donație, donatorul va primi o ediție specială NFT. Banii vor fi strânși într-un portofel digital pentru a fi direcționați în procent de 100% către autoritățile ucrainene, susținându-le astfel eforturile de reconstrucție după acest război absurd. Astfel, le oferim oamenilor din toată lumea o opțiune digitală și inedită de a se implica, un NFT care să le reamintească mereu de contribuția lor.”, a declarat Alexandru Popescu, project manager al colecției de NFT-uri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net