Ce s-a întâmplat cu relația dintre Olena Zelenska și Volodimir Zelenski? De când nu au mai reușit să se vadă

#Război Ucraina-Rusia

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, și soțul acesteia, Volodimir Zelenski, nu au mai reușit să se vadă de o lună. Prima doamnă a Ucrainei a explicat că Volodimir Zelenski a rămas la biroul său, iar ea alături de copii nu le-a fost permis să stea la biroul prezidențial.

8 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 7 jpg jpeg
Volodimir Zelenski și Olena Zelenska

Când Rusia a invadat Ucraina, președintele Volodimir Zelenski și Olena Zelenska au refuzat să profite de sprijinul americanilor și să instaureze un guvern în exil, optând să rămână alături de compatrioții lor, pentru înfrângerea agresiunii ruse.

În timp ce președintele Zelenski și-a folosit talentul de comunicator în cadrul misiunilor diplomatice și s-a concentrat pe lupta împotriva invadatorilor, soția sa, Olena Zelenska, s-a axat pe problemele umanitare are copiilor, lucrând pentru a crește gradul de conștientizare la nivel mondial cu privire la suferințele ucrainenilor. 

Ce s-a întâmplat cu relația dintre Olena și Volodimir

În cadrul unui interviu acordat pentru CNN, Olena Zelenska a discutat despre cum arată viața ei într-o țară bombardată intens de rachetele rusești. Alături de multe alte detalii despre modul în care viața ei și a copiilor continuă, aceasta a fost întrebată și dacă a reușit să-l mai vadă pe Zelenski de la începutul războiului.

Citește și Cele mai emoționante discursuri ale lui Volodimir Zelenski: «Astăzi, Ucraina apără granițele lumii civilizate»

„Volodimir și echipa sa locuiesc, de fapt, în biroul președintelui. Din cauza pericolului, ne-a fost interzis, mie și copiilor mei, să rămânem acolo. Așadar, de mai bine de o lună comunicăm doar telefonic”, a declarat prima doamnă a Ucrainei.

Întreaga lume a fost inspirată de curajul și talentul de comunicator diplomatic al lui Volodimir Zelenski în această perioadă, chiar dacă există voci care încearcă să-l demonizeze, reprezentând o formă a trolilor ruși de "kompromat" (compromitere).

Prima doamnă a Ucrainei a știut mereu de ce este capabil Volodimir Zelenski și a discutat despre felul și omul care este președintele Ucrainei. 

Vezi și Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în fața Parlamentului României. «Vreau să vedeți ce am văzut eu la Bucha»

„Întotdeauna am știut că el a fost și va fi un sprijin de încredere pentru mine. Apoi a devenit un tată minunat și un sprijin pentru familia noastră. Și acum a arătat aceleași trăsături. El nu s-a schimbat. Doar că mai mulți oameni l-au văzut acum prin ochii mei”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg