Predic╚Ťii pentru Bitcoin, NFT-uri ╚Öi viitorul criptomonedelor ├«n 2022

#Best buys 3 ianuarie 2022

Exper╚Ťii au f─âcut primele predic╚Ťii ├«n ceea ce prive╚Öte pia╚Ťa criptomonedelor ├«n 2022. Iat─â la ce s─â ne a╚Ötept─âm!

image

O mare parte din industria criptomonedei func╚Ťioneaz─â ca un hype monster, alimentat de meme ciudate ╚Öi emoji-uri din spa╚Ťiu. Aceea╚Öi industrie se m├óndre╚Öte cu o sum─â uluitoare de finan╚Ťare din partea capitali╚Ötilor de risc ╚Öi a entuzia╚Ötilor priva╚Ťi, ├«mpreun─â cu inova╚Ťii tehnice reale care ar putea modifica radical modul ├«n care interac╚Ťion─âm cu banii. ╚śi, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â adesea cu inova╚Ťia, ceea ce ob╚Ťinem poate s─â nu fie ceea ce ne a╚Ötept─âm. CNET a cerut exper╚Ťilor s─â ne ajute s─â navig─âm ├«n c─âl─âtoria cripto-ului c─âtre noi ╚Ť─âri ├«n 2022. Iat─â ce au declarat!

Companiile mari interes crescut pentru criptomonede

Exist─â un trend ├«n ceea ce prive╚Öte companiile mari. Acestea vor ├«ncerca ├«n 2022 s─â-╚Öi integreze criptomonedele ├«n afaceri. Toat─â lumea, de la managerii de fonduri speculative p├ón─â la directorii Starbucks, va ac╚Ťiona ├«n aceast─â direc╚Ťie, iar deciziile lor vor afecta modul ├«n care vom folosi banii digitali ├«n acest an. 

NFT-urile prind av├ónt 

NFT-urile creeaz─â noi oportunit─â╚Ťi de proprietate. NFT este un termen popular pe care mul╚Ťi dintre noi l-am auzit pentru prima dat─â ├«n 2021. O nou─â modalitate de a determina proprietatea asupra propriet─â╚Ťii digitale folosind un registru blockchain, NFT-urile sunt din ce ├«n ce mai populare.. Una dintre cele mai notabile colec╚Ťii NFT din 2021 a fost numit─â Bored Ape Yacht Club. D─â-╚Ťi seama. Dar poten╚Ťialul NFT-urilor dep─â╚Öe╚Öte cu mult lucr─ârile de art─â digitale excentrice. NFT-urile sunt, de asemenea, folosite pentru achizi╚Ťionarea de terenuri digitale ├«n lumile virtuale ╚Öi pentru proprietatea, acordarea de licen╚Ťe ╚Öi publicarea muzicii de genera╚Ťie urm─âtoare. 

Unii observatori v─âd un viitor ├«n care NFT-urile ofer─â acces la v├ónz─âri speciale sau produse ├«n edi╚Ťie limitat─â. Ce zici de folosirea unui NFT ca bilet de concert? Sau c├ónd te conectezi la jocul t─âu video preferat online? A╚Ötepta╚Ťi-v─â s─â vede╚Ťi toate acestea ├«n 2022!

ÔÇ×Posibilit─â╚Ťile NFT-urilor sunt nesf├ór╚Öite, deoarece pot fi folosite pentru a ├«nregistra dreptul de proprietate asupra oric─ârui activ unicÔÇŁ, a spus Alex Atallah, cofondatorul OpenSea.  ÔÇ×Observam deja cazuri de utilizare timpurie ale NFT-urilor care sunt folosite ca bilete la evenimente, licen╚Ťe software, abonamente la cluburi etc. Unele dintre cele mai mari m─ârci din America, inclusiv Nike, lucreaz─â deja la extinderea aplic─ârii NFT-urilor. Dar NFT-urile utilizate ├«n produsele de consum pot fi doar v├órful aisbergului. Ce zici s─â folose╚Öti un NFT pentru a dovedi c─â e╚Öti tu?

ÔÇ×Am v─âzut o anumit─â mi╚Öcare de la NFT-uri conduse de arti╚Öti la NFT-uri care se concentreaz─â pe acces sau autorizareÔÇŁ, a spus Dixon de la Stellar. ÔÇ×Recent, a avut loc o petrecere ├«n New York ├«n care oamenii au avut acces la petrecere cump─âr├ónd un NFT. A╚Öa c─â m─â ├«ntreb dac─â ne vom concentra pe folosirea NFT-urilor pentru identitatea digital─âÔÇŁ.

Industria jocurilor video de 85 de miliarde de dolari poate fi una dintre cele mai fertile zone cu poten╚Ťial pentru NFT. Unele dintre marile studiouri experimenteaz─â deja acest lucru. 

Va ├«nflori criminalitatea cibernetic─â 

Pia╚Ťa criptomonedelor las─â o u╚Ö─â larg deschis─â criminalit─â╚Ťii cibernetice. ÔÇ×Ar trebui s─â ne a╚Ötept─âm s─â vedem mai mul╚Ťi infractori cibernetici care ├«╚Öi ├«ndreapt─â aten╚Ťia c─âtre criptomonedeÔÇŁ, a spus Gurvais Grigg, ofi╚Ťer superior de tehnologie la Chainalysis. ÔÇ×Bitcoin-ul atrage infractorii din acelea╚Öi motive pentru care ├«i atrage pe cei care le folosesc ├«n scopuri legitime: este transfrontalier, instantaneu ╚Öi lichid.ÔÇŁ

Grigg ╚Öi al╚Ťii se a╚Öteapt─â ca finan╚Ťele descentralizate, o industrie ├«n curs de dezvoltare, dar ├«nfloritoare la frontiera criptomonedelor, s─â fie o ╚Ťint─â popular─â pentru infractorii cibernetici ├«n 2022. Finan╚Ťa descentralizat─â sau DeFi implic─â finan╚Ťare care func╚Ťioneaz─â independent de o autoritate sau institu╚Ťie central─â. ├Än loc s─â se bazeze pe o banc─â sau o re╚Ťea de card de credit, oamenii se pot conecta direct cu produsele DeFi ├«ntr-o re╚Ťea distribuit─â.

De╚Öi industria este ├«nc─â la ├«nceputurile sale, DeFi este un spa╚Ťiu cu evolu╚Ťie rapid─â, foarte tehnic─â, cu un poten╚Ťial extraordinar. Ca atare, a atras o mare aten╚Ťie ╚Öi investi╚Ťii, f─âc├óndu-l preg─âtit pentru activit─â╚Ťi infrac╚Ťionale.

ÔÇ×Este probabil ca infractorii s─â exploreze DeFi at├ót ca ╚Ťint─â pentru hacking, c├ót ╚Öi ca mijloc de a ├«ncerca sp─âlarea fondurilorÔÇŁ, a spus Grigg.

Aten╚Ťia se concentreaz─â spre stablecoins

Bitcoin ╚Öi alte criptomonede sunt extrem de volatile. Po╚Ťi s─â devii milionar sau s─â le pierzi pe toate la hiper viteza internetului. 

Introduce╚Ťi monede stabile. Aceast─â subcategorie de criptomoned─â, care este legat─â de un activ de baz─â, atenueaz─â o mare parte din aceast─â volatilitate. Monedele stabile ar putea juca un rol vital ├«n transformarea criptomonedei ├«n ceva pe care ├«l putem folosi cu u╚Öurin╚Ť─â pentru a efectua tranzac╚Ťiile obi╚Önuite din via╚Ťa de zi cu zi.

ÔÇ×Oamenii ar trebui s─â ├«nceap─â s─â acorde aten╚Ťie tendin╚Ťelor ├«n materie de monede stabile, at├ót ca mijloc de plat─â, c├ót ╚Öi ca moned─â digital─â. Cazurile de utilizare pentru pl─â╚Ťi transfrontaliere, ajutoare, pl─â╚Ťi cu decontare instantanee au ├«nceput s─â ├«nfloreasc─â ├«n 2021 ╚Öi vom vedea mai multe ├«n 2022ÔÇŁ, a declarat Rachel Mayer, vicepre╚Öedinte de produs la firma fintech Circle.

Transferul mai eficient al activelor este una dintre valorile centrale ale unei monede stabile. Această valoare este puternică pentru companiile care trebuie să mute activele digitale și numerarul rapid și eficient.

ÔÇ×├Än ceea ce prive╚Öte pl─â╚Ťile, mai multe industrii vor ├«ncepe s─â adopte monede stabile ca o modalitate mai eficient─â de a efectua pl─â╚ŤiÔÇŁ, a declarat  Omid Malekan, autor al c─âr╚Ťii The Story of the Blockchain ╚Öi profesor la Columbia Business School. ÔÇ×Volumele de Stablecoin vor continua s─â creasc─â, dar ponderea acelui volum care este implicat─â doar ├«n tranzac╚Ťionarea cripto va sc─âdea.ÔÇŁ

Industria crypto va fi reglementat─â 

Parlamentarii de la Washington simt c─â moneda virtual─â devine important─â, motiv pentru care ├«ncearc─â s0o ├«n╚Ťeleag─â c├ót mai bine.├Än decembrie, directori ai ╚Öase companii de criptomonede au fost chema╚Ťi s─â depun─â m─ârturie ├«n fa╚Ťa Comitetului pentru Servicii Financiare a Camerei, unde au discutat poten╚Ťialele c─âi pentru legisla╚Ťia viitoare. Legislatorii din SUA ╚Öi-au exprimat interesul pentru o serie de subiecte - dac─â emiten╚Ťii de monede stabile ar trebui considera╚Ťi b─ânci, c├ónd s─â taxeze criptomonede ╚Öi cum s─â elaboreze reguli func╚Ťionale ├«ntr-o industrie extrem de tehnic─â ╚Öi complex─â. Acestea sunt lucruri complicate. Crearea standardelor potrivite va dura timp.

ÔÇ×Cred c─â vor fi mult mai multe conversa╚Ťii despre cripto ╚Öi blockchainÔÇŁ, a spus Dixon, unul dintre directorii care a depus m─ârturie ├«n fa╚Ťa comitetului Camerei. Dixon a declarat  ├«n fa╚Ťa unui comitet al Camerei ├«n timpul mandatului s─âu la Mozilla ├«n 2019 c─â nu ├«╚Öi face iluzii c├ónd vine vorba de reglementarea noilor tehnologii. 

ÔÇ×Este important s─â ├«n╚Ťelegem c─â industria criptomonedei vrea s─â fie reglementat─â, dar vrea s─â se asigure c─â toate cadrele de reglementare propuse sunt fezabileÔÇŁ, a spus Grigg. ÔÇ×Guvernele la nivel global lucreaz─â cu actorii din industrie pentru a crea legisla╚Ťie care protejeaz─â consumatorii ╚Öi ├«ncurajeaz─â inova╚ŤiaÔÇŁ. Pe m─âsur─â ce industria criptomonedei cre╚Öte, aceasta va continua s─â se schimbe ├«n moduri pe care ├«nc─â nu le putem imagina. Dar un lucru este clar: Crypto va face parte din viitorul nostru.

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg