Vom reuşi să o salvăm pe Marta?

Profesorul dr. Irinel Popescu ne-a confirmat că blocul operator de la secţia unde se fac transplanturile este închis până în luna martie 2011, pentru renovare. Printre pacienţi se află şi bebeluşul Marta, inclus în campania "Din inimă pentru copii".

Fetiţa e diagnosticată cu glicogenoză - o tulburare de metabolism, care se poate transforma în ciroză hepatică.

Starea ei de sănătate se degradează pe zi ce trece şi transplantul de ficat devine iminent. Din păcate, niciunul din părinţi nu e compatibil. Medicii încercă să o trimită la o clinică din străinătate. De trei luni, mama şi fiica sunt internate la Fundeni, secţia de transplant hepatic, în grija dr. Alexandrina Constantinescu şi a profesorului Irinel Popescu.

"Starea copilei e gravă, însă facem tot ceea ce ne stă în puteri pentru a o salva. Fetiţei i se va face un dosar, care urmează să fie aprobat de Ministerul Sănătăţii, pentru a beneficia de transplat în străinătate", ne-a explicat dr. Constantinescu. Dacă ministerul va aproba dosarul, familia va avea nevoie de bani. O vom ajuta.

În cadrul Serilor "Din inimă pentru copii", vedeta postului Prima TV, Emil Mitrache zis Americanu' va servi azi, de la ora 19.30, la restaurantul "Riviera".

Pentru pasionaţii de cărţi poliţiste, avem pregătit şi un show literar. O parte din încasările localului va merge la familia Martei. Puteţi depune bani în contul RO 09RNCB 028 600 11 33 100 003, BCR sucursala Pipera - donaţie pentru Marta Munteanu.

Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!

Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.

La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevărul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Vladimir Putin la petrecerea din Piața Roșie din Moscova dupa anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg