Anamaria Prodan, în hohote de râs. I-a tras o sperietură de moarte lui Adrian Pescariu!

3 decembrie 2022 14:58   Fapt divers

Anamaria Prodan, 49 de ani, a început un nou capitol din viața ei, divorțul de Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, fiind aproape de final. Afacerista a redevenit persoana haioasă și pusă pe șotii de altădată. 

Afacerista a prins un moment oportun pentru a-l „faulta” pe nimeni altul decât Adrian Pescariu. Fără să ofere detalii despre motivul pentru care se afla acolo, Anamaria Prodan, împreună cu câteva prietene a pornit camera de filmare și a transmis pe TikTok momentul în care grupul era în incinta magazinului de pompe funebre al Gabrielei Lucuțar.

Anamaria Prodan îi spune Gabrielei să intre într-un sicriu pentru că urma să își facă apariția Adrian Pescariu, așa că momentul era perfect pentru a-i trage acestuia o sperietură pe măsură. Lucru care s-a și întâmplat! Prietena Anamariei s-a instalat mai greu în sicriul care era să și cadă, la un moment dat, și în momentul când Adrian Pescariu și-a făcut apariția, Gabriela Lucuțar a deschis capacul coșciugului, fiind față în față cu Pescariu. Acesta a tras un chiot și a sărit ca ars, mai mulți pași în spate.

Anamaria a fost cu ideea, sunt sigur!”, a reacționat Adrian Pescariu, în timp ce toată lumea se cocoșa de râs, după gluma morbidă.

Gabriela Lucuțar este numită și „Regina întunericului”, fiind o persoană foarte cunoscută în domeniul pompelor funebre, din București. Gabriela și Anamaria Prodan sunt bune prietene, „Regina Întunericului” fiind cea care a însoțit-o pe afaceristă la INML, după bătăia din stradă cu Laurențiu Reghecampf. De asemenea, în luna octombrie, atunci când Anamaria a organizat parastasul mamei ei, regretata artistă de muzică populară Ionela Prodan, la Cimitirul Bellu, din București, tot Gabriela Lucuțar a fost cea care i-a acordat ajutor.

Nu am dormit deloc, nu dorm deloc de vreo trei zile, că vreau să iasă perfect. Împreună am făcut totul cu Gabriela Lucuțar, dar Gabi s-a ocupat așa foarte atent de tot”, a declarat Anamaria Prodan, în octombrie, pentru Spynews.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe