Descoperire fabuloasă făcută de un bărbat care se plimba pe plajă. Valorează 100 de milioane de euro

4 octombrie 2022 15:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Descoperire fabuloasă pentru un bărbat care se plimba pe plajă. Într-o zi ca oricare alta, acesta a dat peste ceva neobișnuit, care valorează aproximativ 100 de milioane de euro.

Povestea inedită s-a petrecut lângă Aberystwyth, în vestul Țării Galilor, unde un om simplu își făcea rutina zilnică și-și vedea liniștit de viață. Din senin, atunci când se plimba pe plajă, galezul a găsit ceva complet neașteptat.

Poate te interesează: A câștigat o avere din tenis, iar acum e falit. „Eram al treilea jucător al lumii și acum sunt aici, fără nimic!”

„Eram la plimbarea de dimineață, când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat. Aproape imediat am știut ce este”, a spus bărbatul, potrivit Cambrian News.

Inițial, bărbatul a crezut că un animal marin a eșuat la țărm. Abia când s-a apropiat a înțeles despre ce era vorba.

Vezi și: Insula unde oamenii umblă dezbrăcați chiar și la restaurante. Locul e mai aproape decât crezi

Ce a descoperit bărbatul pe plajă? 

Bărbatul a găsit pachete ambalate în celofan negru. Acestea erau legate între ele împreună cu bidoane din plastic, care erau folosite pe post de dispozitive plutitoare. Galezul și-a dat seama imediat că descoperise un transport de droguri. Oamenii legii au fost alertați apoi de o doamnă în vârstă, potrivit sursei citate.

„Poliția a venit după o jumătate de oră. Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”, a relatat bărbatul care a făcut descoperirea bizară. 

Vezi și: Adelina Pestrițu, prima reacție după ce nașul ei a fost arestat pentru trafic de droguri

„Poliția Dyfed-Powys investighează descoperirea unei cantități semnificative de ceea ce pare a fi cocaină pură de-a lungul coastei Ceredigion, în acest weekend. Se fac cercetări pentru a stabili modul în care o cantitate atât de mare de droguri a ajuns în Țara Galilor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, conform Digi 24.

Dacă se dovedește că drogul din pachete este cocaină pură, valoarea transportului descoperit depășește 100 de milioane de euro, a transmis poliția din Aberystwyth.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe