Escobar ar fi invidios! Laborator de cocaină în jungla columbiană! VIDEO viral

Ultima actualizare:

Un laborator de cocaină a fost filmat în jungla din Columbia, iar controversatul clip a ajuns viral pe TikTok, strângând peste două milioane de aprecieri în câteva zile. Reacțiile utilizatorilor au fost teribil de savuroase, iar unii chiar i-au felicitat pe lucrătorii care munceau de zor în laboratorul de cocaină. 

(sursa foto: captură YT)
(sursa foto: captură YT)

Columbia este una dintre regiunile, devenite populare pentru traficul de droguri, în special cocaină. Personaje precum Pablo Escobar au schimbat pentru totdeauna modul în care drogurile ajung la populația de pe întreg globul, iar în scurt timp comerțul ilegal cu stupefiante s-a transformat în cea mai profitabilă și mai periculoasă afacere. 

Columbia deține în prezent două treimi din suprafața globală cultivată cu arbuști de coca, planta din care se produce cocaină, astfel că această țară a devenit printre cei mai mari producători de «zăpadă».

Având în vedere că o mare parte din teritoriul Columbiei este constituit din junglă, nu-i de mirare că, recent, a apărut un clip ce arată un laborator de cocaină, unde mai mai mulți muncitori lucrează la producerea cocainei din frunze de coca. Filmarea a fost postată pe TikTok de un tânăr ce pare să aibă puțin peste douăzeci de ani, iar din descriere, aflăm că laboratorul de cocaină este situat în orășelul Argelia din regiunea Cauca, Columbia. 

În clipul, devenit viral, se observă, în afară de materia primă din care muncitorii prepară cocaina, și două mașini, iar persoana care filmează surprinde pentru câteva secunde placa de înmatriculare al unuia dintre autovehicule. 

Cum au reacționat utilizatorii: «Fac gem băieții»

Utilizatorii au avut reacții teribil de amuzante, iar printre cei care au comentat s-au aflat și câțiva români cu simțul umorului. 

«Fac gem băieții», a spus unul.

«Salată de rucola», a răspuns glumeț un altul.

Au reacționat internauți din multe alte țări.

«Nu toți eroii poartă pelerine, unii poartă șorțuri», a spus cineva referindu-se la muncitorii din laboratorul de cocaină. 

«Țineți-o tot așa!» a adăugat altcineva. 

«Expediați și în Australia?» a întrebat un alt utilizator. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net