Este destinația perfectă pentru o vacanță în august sau în toamnă! Se află aproape de România și este foarte ieftină

8 august 2024 7:05   Fapt divers

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja înaintăm tot mai mult în luna august, iar românii care încă nu au apucat să meargă în vacanță poate deja se tem că vor rata complet concediul de anul acesta. Din fericire, există o destinație anume perfectă pentru vacanțe în luna august, sau chiar și în toamnă!

Deja am ajuns în luna august, iar zeci de mii de români deja au fost în vacanță, fie în țară, ori dincolo de hotare. Însă, cei care și-au tot amânat concediul poate că se uită cu teamă în calendar, deoarece se tem că vor fi nevoiți să aștepte vara următoare pentru a se bucura de câteva zile libere într-o destinație de vis.

Din fericire, există multe locuri perfecte pentru o vacanță în luna august, sau chiar și în toamnă! Iar partea bună este faptul că acest loc superb se află foarte aproape de România! Mai precis, este vorba despre Croația, o țară unde ne putem bucura de un concediu de vis, dar și ieftin!

Destinația perfectă pentru o vacanță în toamnă

Iaar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre o vacanță în Croația este faptul că vom reuși să evităm canicula extremă care ne-a dat atât de multe bătăi de cap în această vară! Vara nu ar trebui să găsim temperaturi de peste 27 de grade în această țară, în timp ce în timpul iernii, valorile din termometre nu vor scădea prea mult sub 11 grade!

Astfel, indiferent de anotimp, clima din Croația rămâne perfectă, așa că această țară devine o destinație perfectă de vacanță!

Clima din Croația este perfectă indiferent de anotimp

Iar dacă ne dorim o vacanță de vis în Croația, fie ea în luna august, sau chiar în toamnă, putem alege zona Istria, pe care mulți turiști o compară cu Italia! Plajele largi de aici sunt perfecte pentru turism, iar cei care ajung aici nu regretă niciodată decizia luată!

În plus, în această zonă a Croației putem admira și comori arhitecturale superbe, iar viața de noapte este mereu activă! Astfel, Croația este alegerea perfectă pentru o vacanță în această perioadă din an.

Mai multe