#Casa Regală a Marii Britanii

Harry și Meghan dau din casă. Ce cadou impresionant a primit prințul Archie când a împlinit 4 ani

9 iunie 2023 19:03   Fapt divers
Ultima actualizare:

Prințul Archie, primul născut al Ducilor de Sussex, Harry și Meghan, a împlinit 4 ani, chiar în ziua în care bunicul lui, Charles a III-lea, devenea rege al Marii Britanii. Băiatul a primit, cu ocazia acestei aniversări, un cadou deosebit.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor și-a luat titlul regal anul acesta, la vârstă de doar 4 ani. Mai mult decât atât, fiul celebrului cuplu a primit în dar și o bicicletă nou-nouță.

Cine i-a trimis bicicleta lui Archie

Interesant este că minunatul cadou primit de micul prinț Archie a fost adus la ușa Ducilor de Sussex chiar de un proprietar al magazinului care comercializează biciclete. Proprietarii Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California nu l-au uitat, deși fix în ziua aia, pe 6 mai, bunicul lui era încoronat.

Atunci când Archie a primit bicicleta, Harry era plecat în Marea Britanie cu această ocazie și a ajuns la fiul său abia spre seară, după un efort uriaș, un drum obositor dus - întors Los Angeles - Londra. La încoronare, soția lui, Meghan, nu a participat.

Părinții lui Archie au fost impresionați de gest, așa că nu au rămas datori, ci le-au trimis proprietarilor amabili o scrisoare de mulțumire, prin intermediul agentului lor de presă, Harrison Colcord.

Responsabilii magazinului Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California au publicat scrisoarea de mulțumire pe contul lor de Instagram.

Ce mesaj le-au trimis Meghan și Harry proprietarilor magazinului de biciclete

Iată ce mesaj le-au transmis Ducii de Sussex: „De la biroul de presă al Ducilor de Sussex: În numele Prințului Harry și al Ducesei Meghan Markle, vă rog să acceptați mulțumirile lor pentru darul pe care l-ați trimis de ziua lui, pe 6 mai. Bicicleta a adus multă bucurie la noi în casă și este apreciată de toată familia. De aceea, voiau să vă transmit recunoștința lor.”

Micul Archie a fost sărbătorit la casa familiei din Montecito. De ziua lui a fost alături de mamam sa, Meghan Markle, sora mai mică, Lilibet Diana și bunica Doria Ragland. Tatăl Harry a făcut un efort supraomenesc pentru a ajunge în timp util mai pe seară, la ziua lui.

Din acest motiv, a ales să stea foarte puțin la încoronarea tatălui său. Practic, a fost prezent doar la ceremonia de la Catedrala Westminster. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaselea în linia succesiunii la Tronul britanic. Înaintea lui se află Prințul William, copiii acestuia, George, Charlotte și Louis și tatăl său, Prințul Harry.

Mai multe