O femeie și-a otrăvit iubitul după ce acesta a moștenit o avere fabuloasă. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

1 noiembrie 2023 20:44   Fapt divers

O crimă terifiantă a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite! Acolo, o femeie și-a otrăvit iubitul cu antigel, deoarece aflase că acesta avea de gând să o părăsească, după ce a primit o moștenire fabuloasă, de 30 de milioane de dolari! Bărbatul avea vârsta de 51 de ani, iar iubita sa a fost deja pusă sub acuzare de către autorități.

O crimă parcă desprinsă din scenariul unui film a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite! Acolo, în statul Dakota de Nord, o femeie și-a otrăvit iubitul cu antigel, deoarece aflase că acesta avea de gând să o părăsească, după ce a primit o moștenire uriașă, de 30 de milioane de dolari! Bărbatul avea vârsta de 51 de ani, iar iubita sa a fost deja pusă sub acuzare de către autorități, potrivit celor de la observatornews.ro.

Ina Thea Kenoyer, în vârstă de doar 47 de ani, și-a otrăvit iubitul, pe Steven Riley Jr., iar pentru a scăpa de suspiciunile Poliției, a spus că acesta s-a îmbolnăvit brusc! Bărbatul se întâlnise cu un avocat pentru a intra în posesia moștenirii uluitoare, însă, chiar a doua zi, după ce și-a pus în aplicare planul, femeia a chemat o ambulanță, care l-a găsit pe bărbat inconștient. El a fost dus la spital, însă, din păcate, a murit la scurt timp.

Și-a otrăvit iubitul cu antigel

Se pare că femeia a declarat că este de părere că are dreptul la o parte din moștenirea iubitului ei și că dorea să împartă banii cu fiul ei. Autopsia efectuată de către medicii legiști a arătat faptul că Steven Riley Jr. a murit după ce a ingerat antigel, iar polițiștii sunt convinși că lichidul i-a fost administrat de către iubita sa.

Se pare că Ina Thea Kenoyer a făcut câteva postări suspicioase pe Facebook, în încercarea de a abate atenția autorităților. Ea pretindea că iubitul ei s-a sinucis, iar cu doar 3 zile înainte de a fi acuzată de crimă, spunea că acesta este singurul bărbat pe care l-a dorit vreodată.

Fiul lui Riley a scris, de asemenea, un mesaj plin de emoție, pe Facebook. „Odihnește-te în pace, tată... Am avut sentimentul că ea a fost cu modul în care s-a desfășurat totul, dar la naiba mi-aș dori să ne facem planuri și să ne fi văzut mai devreme. Sper să primească ceea ce merită pentru că te-a luat din lumea asta”, a scris acesta, potrivit sursei citate.

Mai multe