Charlene de Monaco arată mai bine ca oricând! Prințesa a participat la un nou eveniment monden

7 octombrie 2022 9:19   Fapt divers

Prințesa Charlene de Monaco a revenit în lumina reflectoarelor în luna mai a acestui an, după ce și-a reluat îndetoririle regale. Soția prințului Albert a făcut furori, zilele trecute, la lansarea colecției primăvara-vară 2023 a casei de modă Louis Vuitton. 

Prințesa Charlene bifează eveniment monden după eveniment și are  un tonus mai bun ca oricând, deși o umbră de tristețe să persiste pe chipul ei atât de frumos. Charlene de Monaco a participat la lansarea colecției de primăvară-vară a casei de modă Louis Vuitton. Evenimentul a avut loc la Paris, iar Charlene a optat să poarte, din cap până în picioare, articole vestimentare semnate Louis Vuitton. 

Citește și: Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă? 

Cu sacou cu model aproape bărbătesc și o cămasă albă, dintr-un material fluid, Charlene de Monaco a reușit să atragă atenția tuturor. Prințesa a purtat și o pereche de cercei care i-au încadrat perfect chipul. 

În urmă cu doar câteva zile, prințesa Charlene de Monaco a participat și la Săptămâna Modei de la Paris. Atunci, ea a  urmărit din primul rând prezentarea de modă a casei elvețiene Akris. 

Prințesa Charlene de Monaco s-a îmbolnăvit în luna mai a anului trecut, în Africa de Sud, în timpul unei vizite. A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sinusurilor și în urma acesteia au apărut o serie de complicații, care au împiedicat-o să revină în Monaco pentru a fi alături de soț și de copii. 

Vezi și: Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă 

Charlene de Monaco a avut probleme mari de sănătate 

A ajuns să stea în țara sa natală vreme jumătate de an, în loc de 10 zile. În noiembrie a revenit în Monaco, dar a fost internată la scurt timp după într-o clinică din Elveția, timp de 4 luni pentru că nu se refăcuse complet și nu se simțea pregătită să-și reia activitățile. 

Nu și-a îndeplinit atribuțiile regale până pe data de 24 mai 2022, când a fost surprinsă la săptămâna modei din Monte Carlo, alături de prințesa Gabriela, fiica sa.

Criticii lui Charlene susțineau că nu doar problemele de sănătate ar fi ținut-o atât de multă vreme departe de prințul Albert, ci și problemele conjugale. Cu toate acestea, prințesa a infirmat zvonurile și a subliniat că este extrem de fericită. În plus, ea apare din ce în ce mai des la evenimente mondene singură sau însoțită de soțul său, prințul Albert.

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe