Testul lui Dalai Lama. Răspunde la 3 întrebări simple și pregătește-te să rămâi surprins. La final îți poți pune o dorință

15 octombrie 2024 14:47   Fapt divers

Dalai Lama este unul dintre cei mai importanți și cunoscuți lideri religioși din lume, însă nu multă lume știe că acesta ar fi și autorul unui test de personalitate extrem de simplu și de interesant! Acest test nu doar că poate fi făcut foarte repede, dar la final, trebuie să ne punem și o dorință!

Este un test de personalitate de care poate că am mai auzit în trecut, însă multă lume spune că autorul originar ar fi nimeni altul decât Dalai Lama, deși nu există dovezi concrete care să confirme acest fapt. În plus, mulți oameni chiar spun că dorințele li s-au îndeplinit, după ce au făcut acest test ce ar fi fost creat de liderul spiritual tibetan.

Atunci când vom privi la acest test interesant ne vom da seama imediat că, practic, nu există răspunsuri corecte sau greșite. Singurul lucru important pentru acest test este sinceritatea, iar la final, ar trebui să vedem nu doar ce fel de persoană suntem, dar și care ne sunt prioritățile în viață.

Testul de personalitate ar fi fost creat de Dalai Lama

Înainte de începe, trebuie să ne punem o dorință, iar odată ce ne simțim pregătiți să începem testul, trebuie să avem lângă noi o foaie și un creion, iar apoi putem începe să răspundem întrebărilor din test!

Prima întrebare ne cere să scriem pe o foaie animalele de mai jos, în funcție de preferințele noastre:

Vacă.

Tigru.

Oaie.

Cal.

Porc.

Întrebarea cu numărul doi ne cere să scriem câte un cuvant care descrie urmatoarele:

Câine.

Pisică.

Șoarece.

Cafea.

Mare.

Apoi, ni se dau cinci culori. Fiecare trebuie atribuită unei persoane importante din viața noastră, care ne cunoaște:

Galben.

Portocaliu.

Roșu.

Alb.

Verde.

Ultima cerință a testului este să scriem numărul nostru preferat și ziua preferată din săptămână.

Cum interpretăm răspunsurile testului

Prioritățile noastre în viață ar trebui să ne fie arătate chiar de către primul nostru răspsuns! Tigrul reprezintă mândria, vaca cariera, oaia dragostea, porcul banii, iar calul reprezintă familia. A doua întrebare ne oferă mai multe detalii despre personalitatea noastră și a celor din jurul nostru. Câinele descrie personalitatea noastră, pisica pe a partenerului nostru de viață, șoarecele este dușmanul nostru, marea este modul în care ne trăim viața, iar cafeaua este viața noastră amoroasă.

Întrebarea cu numărul trei ne arată opinia noastră despre persoanele din jurul nostru. Portocaliul va aparține unui prieten adevărat, roșu pentru persoana pe care o iubim, albul este sufletul nostru geamăn, iar verdele este o persoană de care ne vom aminti toată viața. Iar atunci când vine vorba despre ultima întrebare, numărul pe care l-am scris este numărul de persoane cărora le putem recomanda acest test, iar ziua aleasă este momentul când ni se va îndeplini dorința!

Mai multe