Un expert regal aruncă bomba! Cu ce bogătaș l-ar putea înlocui Meghan Markle pe Prințul Harry

11 octombrie 2022 11:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry e analizată meticulos, mai ales de când cei doi au decis să se mute în SUA. Recent, tot mai multe zvonuri anunță faptul că ducii n-ar traversa cea mai bună perioadă din punct de vedere sentimental.

Un expert regal a făcut chiar o afirmație uluitoare la Festivalul Literar Henley din 2022. Aceasta a răspuns într-un mod bizar la informațiile potrivit cărora Ducele și Ducesa de Sussex caută case în cartierul bogaților, Hope Ranch, California.

Citește și: Noi detalii despre tinerețea zbuciumată a lui Harry: „Era un pierde-vară când a întâlnit-o pe Meghan"

„Dacă Meghan Markle o să se sature vreodată de Prințul Harry, ar putea oricând să facă schimb și să se întâlnească cu Elon Musk”, a glumit autoarea cărții The Palace Papers, Tina Brown, conform Okmagazine. Aceasta nu este singura voce care crede că celebrul cuplu s-ar putea despărți la un moment dat.

Vezi și: Meghan și Harry, vecini de coșmar! Crimă înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

S-ă săturat Meghan Markle de Prințul Harry?

De ce tocmai Elon Musk? Cel mai bogat om din lume este într-adevăr singur după despărțirea de Grimes. Afirmația făcută în glumă de expertul în casa regală britanică a plecat de la faptul că Harry, în vârstă de 38 de ani, și Markle Markle, în vârstă de 41 de ani, și-ar căuta un nou loc, deoarece nu mai sunt mulțumiți de casa lor din Montecito.

„În Montecito, unde locuiesc, conacul lor de 14 milioane de dolari este o căsuță umilă în comparație cu ceea ce au vecini lor”, a spus Tina Brown pentru Telegraph, referindu-se la proprietatea actuală a cuplului.

„Da, și la un moment dat, ar putea fi mai mult decât o casă nouă pe care o caută”, a glumit expertul regal. „Elon Musk este încă singur, asta e tot ce am de spus”, a adăugat aceasta.

Vezi și: Harry și Meghan Markle, considerați «vedete de categoria B» la Hollywood: «Casa lor pare o cabană umilă»

„Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan Markle s-a săturat de Harry”

„Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan Markle s-a săturat de Harry. (...) Ei speculează că în doi ani va spune că este suficient și va trebui să negocieze un fel de înțelegere cu Regele Charles pentru a rupe căsătoria”, a declarat Tom Bower, autorul cărții Revenge.

„Cred că, în acest moment, sunt legați de planul de afaceri comun pe care îl au, acela de a distruge familia regală cât de mult pot, promovând Brandul Sussex. Dar este o cauză aflată pe moarte. Adică, există atâtea lucruri pe care le poți spune... profituri în scădere. Și va avea nevoie de o nouă carieră”, a adăugat acesta.

Poate te interesează: Harry și Meghan replică dură pentru regele Charles al III-lea. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii

Meghan și Harry s-au căsătorit în mai 2018. Ulterior, ducii de Sussex au renunțat la viața regală în ianuarie 2020 și, în cele din urmă, s-au stabilit în California. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe