Bacșișul uriaș primit de un student român în Statele Unite! „Nu-mi vine să cred”

26 iunie 2024 18:41   Internațional

Un student român a avut parte de o surpriză de zile mari după ce a primit bacșiș! Totul s-a petrecut chiar în prima sa zi de muncă în Statele Unite, iar povestea tânărului deja a devenit virală pe Internet!

Tot mai mulți studenți din țara noastră aleg să profite de programul Work and Travel, iar pentru Ștefan Guțanu, această experiență s-a dovedit a fi una profitabilă chiar din prima zi! Sute de studenți români aplică în fiecare sesiune, deoarece doresc să ia contact cu piața muncii din Statele Unite, iar pentru cei care chiar ajung acolo, experiența este una de neuitat.

Atunci când Ștefan Guțanu a fost acceptat în programul Work and Travel, nici nu se gândea ce sumă de bani avea să câștige încă din prima lui zi de muncă! Studentul român lucrează în Statele Unite pe timpul verii, iar fiecare dintre tinerii acceptați în program este repartizat unui loc de muncă.

Ștefan Guțanu a fost repartizat la un restaurant din cadrul unui hotel de pe coasta de Est a Americii, unde nu doar că are un venit garantat, dar se bucură și de priveliști superbe.

A primit un bacșiș de 500 de dolari în prima sa zi

Iar în prima lui zi de muncă la restaurant, tânărul român a avut parte de o surpriză de neuitat: a primit un bacșiș de 500 de dolari! La una dintre mese se afla un cuplu în luna de miere, iar pentru a le face seara mai frumoasă, studentul le-a cântat celor doi piesa lui Ed Sheeran, „Perfect”. Iar pentru efortul său, cuplul a decis să îi lase un bacșiș de 500 de dolari!

„Am făcut 500 de dolari tips din prima zi. Un cuplu în luna de miere, le-am cântat Ed Sheeran, ”Perfect”. Nota de 116, tips este 500 de dolari. Nu-mi vine să cred și nu voiam să cânt, sincer vă spun, îmi era rușine”, a povestit tânărul pe contul său de TikTok, luat complet prin surprindere de experiența trăită.

Mai multe