Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

29 martie 2022 13:16   Internațional
Ultima actualizare:

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au sosit marți, 29 martie, de mână cu Prințul George și Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip. Iată ce ținute elegante au abordat pentru eveniment!

Ducii de Cambridge au bifat o apariție elegantă, în tonuri sobre, pentru ceremonia de comemorare a Prințului Philip, susținută în Marea Britanie, după ce Prințul William și Kate Middleton au revenit din turul lor regal din Caraibe pentru a marca evenimentul.

Ducii de Cambridge au venit însoțiți de copiii lor

Alături de ei, ținându-i strâns de mână pe cei doi Duci, au venit și Prințul George și Prințesa Charlotte, care sunt acum destul de mari pentru a-și îndeplini îndatoririle regale.

Prințul William și Kate Middleton au sosit marți, 29 martie, de mână cu Prințul George și Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, care a murit în luna aprilie a anului trecut. Așa cum a fost anunțat, marele absent de la eveniment a fost Prințul Harry, iar motivul din spatele deciziei sale poate fi consultat AICI. 

Cum s-au prezentat Prințul William și Kate la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Asortați din cap până în picioare - așa s-au prezentat Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor la eveniment! Prințul William și Prințul George ( 8 ani) au purtat costume identice, într-o nuanță de bleumarin, accesorizate cu cravate în picățele, pentru a completa look-ul Ducesei de Cambridge, care a optat pentru o rochie în care se regăsește acest model.

Întregul ton al celor patru ținute a fost dat de nuanța albastru închis, și micuța Charlotte, în vârstă de 6 ani, purtând un pardesiu de aceeași culoare, iar în coafura sa a fost integrată și o panglică bleumarin.

Evenimentul memorial a marcat și prima apariție oficială a cuplului regal, de când cei doi Duci s-au întors în Marea Britanie din turul lor „zbuciumat” din Caraibe, care a fost umbrit de protestele localnicilor împotriva trecutului colonial al Marii Britanii. În discursurile lor ulterioare, William și Kate și-au exprimat regretul cu privire la această situație.

Citește și: Prințul William și Kate, «izgoniți» în timpul turului regal din Caraibe. «Plecați de pe pământul nostru!»

Kate Middleton a ales să poarte o rochie de la brand-ul ei preferat

Ducesa Kate s-a prezentat la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, cu care avea o relație foarte bună, extrem de elegantă, exact așa cum și-a obișnuit admiratorii. Pentru eveniment, Kate Middleton a purtat o rochie midi cu buline alb-negre, semnată de Alessandra Rich, care este, de altfel, și unul dintre brand-urile sale preferate, potrivit Daily Mail.

Outfit-ul a fost accesorizat cu cu o pălărie statement de la firma Lock & Co și o pereche de cercei cu perle. Versiunea neagră a rochiei s-a epuizat deja pe site-urile de modă, însă aceasta apare în continuare în varianta ei bleumarin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe