Metoda prin care o femeie a slăbit 72 de kilograme în doar doi ani! „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”

24 septembrie 2024 15:53   Internațional
Ultima actualizare:

Cu toții visăm la o modalitate cât mai ușoară de a scăpa rapid de kilogramele în plus, însă poate că niciuna dintre dietele populare recomandate de medici nu ne-au fost de folos până acum. Ei bine, o tânără din Norvegia a reușit să slăbească 72 de kilograme în numai doi ani, fără să fie nevoită să se înfometeze!

Mulți dintre noi suntem în căutarea unei metode eficiente de a slăbi, iar de multe ori, dietele populare recomandate de medicii nutriționiști nu ni se potrivesc, din diferite motive. Poate că mulți dintre noi ajungem în situația de a ne înfometa, pentru a scădea rapid în greutate, însă nici această metodă nu este una tocmai sănătoasă.

Însă, o femeie în vârstă de 37 de ani, din Norvegia, a reușit să dea jos nu mai puțin de 72 de kilograme în numai doi ani! Iar partea cea mai surprinzătoare este că nici nu a fost nevoie să se înfometeze, doar să aplice două trucuri banale!

Cum a reușit să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani

Maria Kirkeland obișnuia să alterneze între perioade în care mânca mult, iar apoi se înfometa excesiv, iar acest stil de viață a fost unul care i-a adus o mulțime de kilograme în plus. Dar, în 2022, ea și-a schimbat complet viața!

Ea a început să își numere caloriile, concentrându-se asupra aportului de proteine, iar pe lângă acest lucru, a început să facă și antrenamente de forță. „Înainte, când încercam să slăbesc, făceam totul după ureche și cred că asta m-a determinat să mănânc prea puțin, ceea ce m-a făcut să cedez rapid, pentru că îmi era foame în permanență”, a spus ea, potrivit Antena 3 CNN.

Antrenamentele au fost foarte importante

Pe lângă numărul de calorii, Maria Kirkeland a început și exerciții cardio, iar apoi a trecut rapid la antrenament de forță. Iar acest stil de viață a fost unul ce a dat roade, pentru femeia din Norvegia.

„Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile înainte, mi-au dat o stare de bine și un sentiment de împlinire”, a spus aceasta.

Mai multe