Momente de groază într-un celebru castel din Europa. O turistă a fost împinsă într-o prăpastie adâncă de 50 de metri

16 iunie 2023 13:59   Internațional
Ultima actualizare:

Un incident șocant din una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa a înmărmurit întreg continentul. O femeie în vârstă de doar 21 de ani a suferit o moarte violentă după ce a fost aruncată într-o prăpastie. Află alături de Click! unde s-a petrecut totul!

Întreg continentul a rămas șocat după ce s-a aflat despre incidentul petrecut în una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, totu a avut loc la castelul Neuschwanstein, situat în Bavaria. Acolo, o turistă din Statele Unite, în vârstă de doar 21 de ani, a fost aruncată de către un turist într-o prăpastie, iar salvatorii nu au mai putut decât să îi declare decesul.

Femeia vizita locația din sudul Germaniei alături de o prietenă cu doar un an mai în vârstă, iar potrivit polției locale, cele două se aflau la o plimbare de-a lungul podului Marienbrücke, din apropierea castelului Neuschwanstein, pod cunoscut pentru vederea superbă pe care o oferă asupra zonei. Acolo, cele două au fost abordate de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, care le-a convins pe cele două să îl urmeze pe o potecă de munte, către un punct de belvedere.

Agresorul se află acum în custodia poliției

Odată ce aceștia nu au mai fost în linia vizuală a celorlalți turiști, bărbatul a atacat-o pe femeia de 21 de ani, împingând-o pe o pantă extrem de abruptă. Autoritățile din Bavaria presupun că motivul agresiunii a fost tentativa comiterii unei infracțiuni sexuale. Cealaltă femeie a sărit imediat în apărarea prietenei sale, moment în care agresorul a strâns-o de gât și a aruncat-o și pe ea în prăpastie.

Cele 2 femei au fost salvate de către membrii serviciului montan Füssen, în timp ce agresorul a fugit rapid de la fața locului. Femeia în vârstă de 21 de ani nu a reușit să supraviețuiască incidentului, deși a fost dusă cât de repede posibil la spital. Cealaltă turistă era conștientă, primind și ea îngrijiri medicale.

Din fericire, agresorul a fost prins de către autoritățile din Germania, el fiind acum acuzat de tentativă de omor, omor, cât și tentativă de infracțiune sexuală.

Mai multe