#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Andrew și Lady Diana au complotat împotriva lui Charles? Pe cine voiau la tronul Angliei

26 septembrie 2022 21:17   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Andrew și prințesa Diana ar fi complotat împreună, pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege, potrivit unei noi cărți despre Casa Regală despre bine-cunoscutele rivalități dintre membrii celei mai celebre familii britanice. 

Urmărește și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Prințesa Diana era foarte bună prietenă cu soția, de atunci, a prințului Andrew, Ducesa de York, Sarah Ferguson, astfel că și ea ar fi luat parte la planul de a-l împiedica pe prințul Charles să ajungă la tron, în favoarea prințului William. 

Citește și: Charles al III-lea, interdicție pentru Harry și prințul Andrew, la funeraliile Elisabetei a II-a: «A fost umilitor»

Prințul Andrew era însetat de putere, iar Lady Diana voia ca fiul ei să devină rege, ca o răzbunare împotriva lui Charles, pentru aventura sa cu Camilla. Atât Andrew, cât și prințesa Diana mizau pe faptul că Regina Elisabeta a II-a va muri înainte ca William să împlinească 18 ani. Astfel William ar fi fi fost încoronat ca monarh, iar Andrew ar fi guvernat regatul. 

Nu rata nici: Prințul William, confesiuni sfâșietoare despre Prințesa Diana, la omagierea reginei Elisabeta a II-a

Expertul regal Angela Levin a scris o nouă biografie explozivă despre Casa Regală britanică cu mărturii de la surse din interiorul Palatului Buckingham. 

“Când Diana era în viață a complotat cu soția lui Andrew, Sarah, ducesa de York, cu care era prietenă, și cu Andrew să încerce să-l dea deoparte pe Prințul Charles. Andrew a făcut lobby cu speranța că Charles nu va deveni rege când va muri mama lor și că William va purta coroana”, a declarat expertul regal, Angela Levin.

Citește mai departe pe OkMagazine.ro.

Mai multe