#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry i-a adresat mamei sale vitrege, Regina Camilla, o remarcă usturătoare. Replica a devenit virală pe TikTok

21 iunie 2024 7:36   Internațional
Ultima actualizare:

În contextul lansării memoriilor sale intitulate „Spare”, Prințul Harry a făcut o remarcă dureroasă despre mama sa vitregă, regina Camilla, într-un interviu acordat lui Anderson Cooper. Aceste declarații au devenit virale pe platforma de socializare TikTok, stârnind numeroase reacții din partea publicului.

„Camilla a fost a treia persoană în căsătorie”

În interviul difuzat anul trecut, Harry a făcut referire la relația tatălui său cu Camilla în perioada în care acesta era căsătorit cu mama sa, Prințesa Diana. El a declarat: „Camilla a fost a treia persoană care făcea parte din căsătoria asta. Trebuie să-și reabiliteze imaginea...”, conform express.co.uk. Aceste cuvinte au subliniat resentimentele sale față de Camilla și percepția sa asupra rolului acesteia în destrămarea căsătoriei părinților săi.

Prințul Harry a fost ămpotriva căsătoriei cu Camilla

În cadrul aceluiași interviu, Harry a confirmat că atât el, cât și fratele său, Prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, scriu cei de la Adevărul. Întrebat de ce au făcut acest lucru, Harry a răspuns: „Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine”.

Reacții virale pe TikTok

Imaginile din interviu, în care Harry vorbește despre relația tatălui său cu Camilla, au devenit rapid virale pe TikTok. Utilizatorii platformei au reacționat în diverse moduri, mulți dintre ei sărind în apărarea lui Harry. Unul dintre comentarii spunea: „Diana este atât de mândră de Harry!”, iar altul adăuga: „Aș fi vrut ca Diana să fi știut cum va lupta Harry pentru ea și cum va avea grijă de moștenirea ei. L-a învățat bine”.

Relația tensionată dintre Camilla și Harry

O sursă a declarat pentru US Weekly că regina Camilla încearcă să-l țină la distanță pe Harry. „Camilla nu-l place pe Harry și nu vrea ca Charles să fie stresat în timp ce este supus tratamentului, așa că încearcă să limiteze interacțiunea”, a spus sursa.

Succesul cărții „Spare”

Cartea de memorii a prințului Harry, „Spare”, a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, conform Sky News, care a citat editorul Penguin Random House. Volumul a înregistrat sute de mii de vânzări în primele ore de la lansare, atât în ediții hardcover, cât și ebook și audio. Editorul a declarat că succesul cărții a depășit chiar și cele mai optimiste așteptări, fiind devansată la vânzări în prima zi doar de seria Harry Potter.

Autobiografia controversată a prințului Harry, lansată oficial în 2023, a captat atenția globală datorită dezvăluirilor sale. Cartea include acuzații aduse tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, și fratelui său, prințul William. Aceste revelații au generat numeroase discuții și speculații despre relațiile din cadrul familiei regale britanice.

Mai multe