Un bărbat a uimit întreaga lume după ce a câștigat un premiu uriaș la loto! Ce a făcut cu banii

3 septembrie 2024 17:25   Internațional
Ultima actualizare:

Poate că fiecare dintre noi am mai auzit până acum de cadouri de nuntă impresionante, însă cel pe care un bărbat din Statele Unite l-a făcut fiului său cu siguranță că întrece orice așteptare! După ce a câștigat un premiu uriaș la Loto, bărbatul i-a dat toți banii fiului său, care s-a căsătorit în acest an!

Un bărbat din statul american Virginia a reușit să surprindă pe toată lumea, nu doar o dată, ci de două ori! Acesta a decis să își încerce norocul la Loto, așa că a cumpărat un banal bilet pentru extragerea Cash4Life, a Loteriei din Virginia. Iar spre norocul lui și spre surprinderea tuturor, el a reușit să ghicească primele cinci numere norocoase!

Premiul pe care americanul l-a câștigat a venit însoțit de o alegere: el a avut oportunitatea să primească 1.000 de dolari săptămânal, până la finalul vieții, sau, un singur premiu de un milion de dolari, pe care îl putea ridica pe loc. Însă, ce a făcut americanul mai departe i-a șocat pe toți!

Cadoul de nuntă de un milion de dolari

Bărbatul a decis să nu păstreze banii pentru el, ci să îi facă cadoul fiului său, Aaron. Tănărul s-a căsătorit chiar în acest an, în luna aprilie și locuia alături de soția sa în subsolul casei părinților lui. Însă, totul s-a schimbat pentru tânăr după ce a primit cadoul uriaș de nuntă din partea tatălui său!

„Am un tată incredibil, care nu a făcut altceva decât să aibă grijă de mine”, a declarat tânărul.

„A fost modul cel mai bun de a-l scoate din subsolul meu”

Extragerea a avut loc în această vară, pe data de 3 august, iar numerele norocoase au fost 25-35 – 36 – 41 – 59, alături de un număr complementar 2. Însă, chiar dacă premiul pe care americanul l-a câștigat a fost unul atât de mare, el a decis să facă cadou banii fiului său proaspăt căsătorit.

„A fost modul cel mai bun de a-l scoate din subsolul meu”, a glumit bărbatul, vorbind despre decizia sa.

Mai multe