VIDEO Un avion cu 62 de pasageri s-a prăbușit. Imagini horror cu accidentul aviatic din Brazilia

9 august 2024 18:35   Internațional
Ultima actualizare:

Autoritățile din Brazilia sunt în alertă după ce un accident aviatic a lăsat întreaga țară fără cuvinte. Chiar în cursul zilei de vineri, un avion ce avea la bord 62 de persoane s-a prăbușit s-a prăbușit în Vinhedo.

Autoritățile din Brazilia au intervenit rapid după ce avionul ATR-72, operat de către compania aeriană Voepass Linhas Areas s-a prăbușit chiar în cursul zilei de vineri, în Vinhedo. Aeronava decolase de la Cascavel, din statul brazilian Parana și zbura către Guarulhos, în Sao Paolo.

Din nefericire, președintele Braziliei, Luiz Inácio Lula da Silva, a declarat că este posibil ca toți pasagerii să fi murit.

Este posibil ca toți pasagerii să fi murit

În timp ce se afla la un aveniment în cursul zilei de vineri, președintele Braziliei a dorit să țină un minut de reculegere pentru victimele accidentului. Lula a mai spus că aceștia ar fi murit.

„Vreau ca toată lumea să se ridice pentru a ține un moment de reculegere pentru pentru avionul care tocmai s-a prăbușit în orașul Vinhedo, în Sao Paolo și la bordul căruia erau 58 de pasager și 4 membri ai echipajului. Se pare că au murit cu toții”, a spus președintele Braziliei într-o postare pe X, fostul Twitter.

Autoritățile din Brazilia au mai menționat faptul că avionul s-a prăbușit într-o zonă locuită și ar fi lovit mai multe case.

Încă nu se știe de ce s-a prăbușit avionul

La acest moment autoritățile încă nu știu motivul care a dus la prăbușirea avionului. Mai multe imagini apărute pe rețelele de socializare arată momentul în care aeronava se prăbușește, chiar lângă Sao Paolo.

„Încă nu există informații despre modul în care s-a produs accidentul sau situația actuală a celor de la bord”, anunța compania aeriană Voepass, într-un comunicat. Autoritățile au intervenit rapid la locul accidentului, iar serviciile de salvare din Sao Paolo au spus că au fost trimise șapte echipe de salvare în această regiune.

La bordul avionului se aflau 62 de oameni, dintre care 4 erau membrii ai echipajului, iar restul erau pasageri.

Mai multe