Accident șocant în parcarea unui mall din Capitală! Trei mașini au fost avariate grav

7 iulie 2024 8:24   Național

Un accident șocant a avut loc chiar în parcarea unui mall din Capitală! O șoferiță ar fi încurcat pedala de accelerație cu frâna, iar apoi a lovit grav mai multe mașini parcate! Din păcate, în automobil se mai aflau și doi copii minori, chiar pe bancheta din spate!

Autoritățile din Capitală au sosit rapid la fața locului, după ce un accident terifiant s-a petrecut chiar în Capitală, în parcarea unui mall. Din păcate, în timp ce pe bancheta din spate se aflau și doi copii minori, o șoferiță a încurcat pedala de accelerație cu frâna, iar apoi a făcut praf mai multe mașini ce se aflau în acel moment în parcarea mall-ului.

Atunci când au revenit de la cumpărături, proprietarii mașinilor avariate au avut parte de un adevărat șoc, atunci când au văzut că mașinile lor sunt distruse. Potrivit martorilor care au asistat la incident, se pare că totul s-ar fi petrecut din cauză că șoferița ar fi încurcat frâna cu pedala de accelerație. Acum, proprietarii mașinilor avariate nu se gândesc decât la cum își pot recupera banii pentru a-și putea repara automobilele.

Accident șocant petrecut chiar în parcarea unui mall

Se pare că atunci când șoferița se afla deja la barieră, a dorit să își ia tichetul de parcare, însă, în acel moment, s-a produs și confuzia care ar fi provocat acest accident. Mai precis, mașina șoferiței a început să accelereze, iar apoi a intrat în alte două autovehicule ce se aflau în parcare. Mai mult decât atât, se pare că pe bancheta din spate a mașinii se mai aflau și doi copii minori, atunci când accidentul a avut loc.

Autoritățile au ajuns, desigur, rapid la fața locului, iar șoferița a fost testată, însă rezultatul a fost unul negativ. Polițiștii deja au deschis o anchetă, pentru a afla cu exactitate ce a condus la acest incident iar acum șoferii păgubiți doresc să își recupereze banii, pentru a putea să își repare mașinile afectate în urma accidentului.

Mai multe