Caz șocant în Bacău! Un militar a luat înapoi bijuteriile oferite cadou fostei sale iubite. Femeia a murit a doua zi

15 august 2024 20:09   Național

Un caz incredibil a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. Un militar din Bacău a primit o condamnare de patru ani de închisoare deoarece ar fi luat înapoi o mare parte din bijuteriile pe care le-a făcut cadou fostei iubite. Din păcate, după numai o zi, femeia, care era, de asemenea, cadru militar, a murit.

O situație neobișnuită, ce s-a finalizat într-un mod tragic, a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. Magistraţii Tribunalului Militar au hotărât că acuzațiile de furt aduse bărbatului sunt întemeiate, iar din acest motiv, el a fost condamnat la 4 ani de închisoare. O poveste de dragoste se născuse între plutonier și colega sa, care a dus la divorțul bărbatului de soția sa de la acea vreme.

Însă, povestea de dragoste dintre cei doi nu a durat prea mult timp. Ei nu au rezistat decât trei luni împreună, între octombrie și decembrie 2020. Bărbatul ar fi declarat că, de-a lungul acestei relații, a făcut cadou femeii mai multe bijuterii din aur.

A luat înapoi bijuteriile făcute cadou

Se pare că după ce povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, bărbatul a cerut înapoi bijuteriile de aur dăruite drept cadou. Deja fosta sa parteneră nu a acceptat să îi dea bijuteriile, iar bărbatul a hotărât să le ia înapoi prin orice mijloace.

Astfel, după o anumită perioadă de timp, el a hotărât să intre pe ascuns în apartamentul fostei sale partenere, pentru a sustrage bijuteriile.

Bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare

În final, bărbatul a plecat din apartamentul fostei sale partenere cu nu mai puțin de trei inele, trei brățări, cât și două perechi de cercei. În total, aceste bijuterii ajungeau la o greutate de 17 grame.

Femeia și-a dat seama imediat că îi lipsesc bijuteriile, iar fostul ei partener a fost considerat suspect încă de la început. Mai mult decât atât, amprentele sale au fost descoperite pe cutia de bijuterii. Din păcate, femeia a decedat în ziua următoare furtului, din cauze independente. Acum, bărbatul trebuie să plătească fiului minor al acesteia valoarea a 17 grame de aur, adică 4.175 de lei.

Mai multe