Comuna din România unde poți achiziționa o casă cu doar 7.500 de euro, situată foarte aproape de un municipiu important

28 octombrie 2024 10:38   Național

Prețurile cât mai mari ale proprietăților din țara noastră sunt o barieră pe care mulți români ce își doresc propria casă nu o pot depăși. Însă, există o localitate din România în care nu doar că nu există astfel de costuri uriașe, dar o casă ne va costa numai 7.500 de euro!

Mulți dintre noi visăm la o casă cât mai ieftină, însă, indiferent de zona țării în care locuim, prețurile sunt destul de ridicate, transformându-se într-o barieră aproape imposibil de depășit pentru mulți dintre noi. Însă, această problemă nu există într-o localitate anume din România!

Mai precis, această proprietate se poate găsi în județul Mehedinți, unde o femeie a scos la vânzare o casă ce beneficiază de propria curte și se află la numai 15 kilometri de municipiul Drobeta-Turnu Severin. Proprietara a menționat în anunțul de vânzare faptul că această casă este cea părintească, fiind oferită în regim de urgență.

O casă din Mehedinți costă numai 7.500 de euro

Mai mult decât atât, este posibil ca această casă nici măcar să nu ne coste cei 7.500 de euro menționați în anunț! Suma este una negociabilă, așa că putem plăti chiar mai puțin pentru această proprietate atât de ieftină din țara noastră!

Această casă se găsește în satul Bunoaica, în comuna Cireșu. Potrivit proprietarei, locuința se află la o stradă cu asfalt, iar cei care își doresc o proprietate extrem de ieftină, departe de aglomerația orașelor, au o oportunitate de neratat în județul Mehedinți!

Și alte case din România se vând foarte ieftin

Desigur, această proprietate nu este singura din România care se vinde cu un preț extrem de ieftin. În comuna Cehal, în județul Satu Mare, vom găsi o locuință cu propria curte, două camere, dar și o anexă cu o bucătărie de vară, care se vinde cu un preț incredibil de mic!

Mai precis, această proprietate, care beneficiază și de propria grădină, se vinde cu numai 8.000 de euro, iar prețul este unul negociabil!

Mai multe