De ce întâmplare a avut parte un american, când a venit pentru prima dată în România. „Eram roșu de rușine”

28 septembrie 2024 16:12   Național

O postare făcută pe TikTok de către un american stabilit în țara noastră a stârnit un val de amuzament în rândul internauților. Bărbatul a vorbit despre o experiență hilară pe care a avut-o chiar în timpul primei sale vizite în România.

Un american a provocat hohote de râs pe Internet, după ce a povestit urmăritorilor paginii sale de TikTok o pățanie hilară pe care a avut-o chiar în timpul primei sale vizite în România, în anul 2012. Americanul are un cont pe rețeaua de socializare sub numele de „fattaurengaming”, iar de-a lungul timpului a postat mai multe videoclipuri în care vorbește despre viața sa din România.

Iar în timpul primei sale vizite în țara noastră, după ce a încercat să ia un taxi din Piața Unirii, un detaliu de pe mașină i-a atras atenția imediat.

„Am mers pe jos de-a lungul întregii lini în fața taxiurilor”

„Deci, fiecare persoană care a călătorit vreodată într-o țară străină a avut cel puțin un moment de: "Doamne, sunt atât de turist". Iar pentru mine a fost în 2012, când am venit pentru prima dată în vizită și am încercat să iau un taxi de la Unirii. Nu știu unde mă duceam, era undeva aproape. Și am văzut ușa (taxiului) și scria "NU USA".

Știți voi, "nu trântiți ușa". Dar, în mintea mea de american, neștiind nimic despre limba română, am crezut că scrie "NU SUA", sau că americanii nu ar avea voie. Și nu am crezut niciodată că românii sunt anti-americani. Așa că am mers pe jos de-a lungul întregii lini în fața taxiurilor, căutând unul în care mi se permitea să intru”, spune americanul în postarea sa de pe TikTok.

Bărbatul vorbește despre românia în videoclipurile sale

Din cauza faptului că încă nu știa mai nimic despre lima română, bărbatul a crezut că semnul care spunea pasagerilor să nu trântească ușa era, de fapt, un mesaj anti-american. Confuzia acestuia a stârnit amuzamentul internauților, iar filmulețul are deja sute de aprecieri.

Pe pagina sa de TikTok, americanul vorbește pe larg despre români, cât și despre viața pe care o are în România.

„Fața mea era atât de roșie de rușine când mi s-a spus ce înseamnă", a răspuns americanul în secțiunea de comentarii. 

Mai multe