Prințul Paul de România, la «răcoare» și sărac lipit!

12 iulie 2022 7:20   Național
Ultima actualizare:

Prințul Paul de România, capturat recent la Paris, la mai bine de un an după ce a fost dat în urmărire internațională, a fost executat silit și la acest moment are toate conturile blocate până va achita întreaga datorie 

O nenorocire nu vine niciodată singură, iar Prințul Paul a aflat-o recent pe pielea lui. Și-a pierdut privilegiile, libertatea și, mai nou, banii, căci la acest moment i-a fost blocat accesul la toate conturile sale. 

Citește și: „Prinsul” Paul de România, capturat la Paris

Prințul a fost executat silit de către Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București, iar acum Paul de România este bun de plată și trebuie să achite prejudiciul cauzat instituției. 

 Potrivit informațiilor oficiale, Paul și colaboratorii săi au adus statului român un prejudiciu total de 145.398.469 euro. 

Nu rata nici: Istoria zbuciumată a lui Paul și Prințesei Lia a României. Procese, DNA și ilegalități

Prințul a păcălit statul român cu 9.523.769 de euro prin retrocedarea abuzivă a Pădurii Snagov, care se întinde pe 46,78 hectare, de la Romsilva.

Marea manevră a lui Paul de România a fost retrocedarea ilegală a Fermei Regale Băneasa, adică cele 28,6 hectare, care aparțin Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București, în valoare de 135.874.800 euro.

Află și: Cum s-a dat de gol Prințul Paul al României. Greșeala care l-a costat libertatea!

Clipe grele pentru prințesa Lia și fiul ei, după fuga lui Paul de România 

În 2020 Paul de România a fost condamnat la trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale. Autoritățile nu l-au găsit la reședința sa, prin urmare l-au dat în urmăritte internațională, existând dovezi că ar fi fugit diin țară. Prințul a fost capturat recent în Franța, iar la acest moment se află după gratii și așteaptă expatrierea. 

După fuga lui Paul din România, prințesa Lia și fiul lor, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din centrul Capitalei și s-au mutat cu chirie, într-un hotel de patru stele din nordul Capitalei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe