Istoria zbuciumată a lui Paul și Prințesei Lia a României. Procese, DNA și ilegalități

Ultima actualizare:

După doi ani de urmărire, Paul al României, în vârstă de 73 de ani, nepotul Regelui Carol al II-lea a fost capturat la Paris. Totuși, până ce acesta a reușit să fie prins, drumul a fost foarte anevoios.

În 2020, Prințul Paul, Remus Truică și alți oameni de afaceri au fost condamnați în dosarul „Ferma Băneasa”. Imediat după pronunțarea verdictului, oamenii legii nu au reușit să dea de Prințul Paul la reședința sa, fugind de cei 3 ani și 4 luni de închisoare pe care trebuia să-i săvârșească.

La un moment dat, s-a zvonit că acesta ar fi fugit tocmai în Portugalia de autorități. 

Află și modul în care a fost capturat Paul al României: „Prinsul” Paul de România, capturat la Paris

Ca notă informativă, dosarul „Ferma Băneasa” îi avea în vedere pe Remus Truică, Paul Philippe al României, Dan Andronic, dar și alți oameni de afaceri, printre care se numără: Tal Silberstein, Benyamin Steinmetz și Moshe Agavi. 

Aceștia au fost trimiși, pe 18 mai 2016, în fața Direcției Naționale Anticorupție - DNA privind retrocedarea ilegală a Fermei Regale Băneasa și a pădurii Snagov.

Familia regală din România, probleme peste probleme

De atunci, problemele s-au ținut scai de familia regală. În ianuarie 2022, Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila lor de lux din București, deoarece nu au plătit la timp ratele bancare, asta după ce Prințul Paul a fugit de justiție.

Vila lor de lux se afla în Centrul Vechi, iar la momentul în care aceștia au fost siliți să plece, banca ar fi reușit deja să vândă locuința. 

Descoperă mai multe informații despre procesul Liei de România cu Paul: Prințesa Lia, o nouă cerere în instanță, împotriva prințului Paul. Riscă să fie decăzut din drepturile părintești

La scurt timp, deoarece dorea să plece din România alături de fiul ei, Lia a României a făcut o cerere în instanță împotriva Prințului Paul, deoarece Carol Ferdinand, fiind minor, are nevoie de acordul ambilor părinți sau de împuternicire totală pentru un asemenea lucru. 

Deoarece Prințul Paul era de negăsit, Lia a României a decis să-l cheme în fața legii pe tatăl copilului. 

În urma cererii înaintate magistraților, Lia a României a câștigat procesul împotriva Prințului Paul, care a fost decăzut din drepturile părintești. De asemenea, fiul ei, Carol Ferdinand, a putut petrece o bună bucată din timp în Marea Britanie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net