Prințul Paul, condamnat la închisoare în dosarul „Băneasa”, nu a fost găsit acasă de polițiști. E dat în urmărire internațională


    Prințul Paul al României, dat în urmărire generalăFoto: agerpres
Prințul Paul al României, dat în urmărire generalăFoto: agerpres

Condamnat alături de Remus Truică și de alți oameni de afaceri în dosarul „Ferma Băneasa”, Prințul Paul al României a fost căutat de oamenii legii la adresa locuinței sale, însă acesta nu a fost de găsit.

Prințul Paul al României nu a fost găsit, joi seara, 17 decembrie, acasă de polițiștii care au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei, după ce acesta a fost condamnat definitiv la la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”. Acesta va fi dat în urmărire internațională. 

Polițiștii au fost conduși la poartă de soția lui Paul, Lia. Ea a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii prezenți la fața locului. Potrivit stiripesurse.ro, Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale”, a anunțat Poliția Capitalei.

Remus Truică a fost ridicat de poliţişti joi seară, în jurul orei 22:20, de la locuinţa sa din Snagov, pentru a fi încarcerat, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Paul al României a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în timp ce omul de afaceri Remus Truică va merge după gratii timp de șapte ani. Este o decizie definitivă.

Curtea supremă i-a condamnat și pe oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tall Benjamin Silberstein, în lipsă, la câte cinci ani de detenție.

Cu toții sunt acuzați că, în urmă cu zece ani, au pus la punct un mecanism menit să îl ajute pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa și Pădurea Snagov, pe motiv că i-au aparținut bunicului său, deși în realitate nu avea drept de moștenire.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg