Suma ireală cerută de un român pentru o mașină cu un kilometraj record. „A mers până la Lună și înapoi, și a făcut înconjurul Pământului”

11 iunie 2024 18:12   Național

De curând, un român a publicat un anunț de vânzare cât se poate de sincer, care a generat un val de discuții în mediul online și a ajuns viral pe internet. Bărbatul vinde o mașină second hand cu un kilometraj record, însă nu doar acest aspect reprezintă o problemă, ci și suma cerută, având în vedere că proprietarul a menționat că se aude „un zgomot când conduci”.

Recent, un utilizator de pe platforma Reddit a distribuit un anunț publicat de un român și a ajuns rapid viral. O mașină second hand care a fost scoasă la vânzare pentru un preț neașteptat i-a uimit pe internauți. De fapt, nu doar suma cerută a fost un subiect intens discutat, ci și alte probleme pe care le reprezintă autoturismul.

Mai exact, vorbim despre o mașină second hand cu un kilometraj record, peste 900.000 de kilometri. De asemenea, vânzătorul a fost extrem de sincer și a fost dispus să ofere și mai multe detalii, printre care și zgomotul pe care îl scoate:

„Vând Volkswagen Passat fabricată în 2011. 930.000 km. Mașina merge, frânează. Din păcate, nu mai are toată puterea pe care o avea cândva. Se aude un zgomot când conduci, probabil vreun rulment”, este o parte din anunțul publicat pe site-ul OLX.

„E suspect de sincer”

Mai mult, românul cere suma de 4.250 de euro. De aici, anunțul a devenit un subiect de discuție pentru pasionații de mașini. În timp ce unii s-au amuzat copios, alții nu au înțeles de ce o vinde cu un preț atât de mare.

„Merită banii. Dacă a rezistat atât înseamnă că a avut grijă de ea”, „Arată mai bine decât multe mașini cu km aia «magici» de 190.000”, „La ce scrie acolo, pentru ce cere 4.250 de euro pe ea? Ne-am pierdut mințile”, „A mers până la Lună și înapoi, și a făcut înconjurul Pământului”, „Nu știți voi, soția sa e de pe Marte și mai face naveta din când în când…”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la postarea de pe Reddit.

Mai multe