Turist rănit la cap de o bucată de stâncă, la Cheile Bicazului

14 august 2022 13:00   Național

Un bărbat din judeţul Iaşi, aflat în drumeţie în zona turistică Cheile Bicazului, a fost rănit grav la cap de o bucată de piatră desprinsă dintr-o stâncă.

Un bărbat de 34 de ani se afla în zonă miercuri după-amiază împreună cu familia. Cadrele medicale ajunse la faţa locului i-au acordat imediat primul ajutor, după care l-au transportat la spitalul din Piatra Neamţ.

Vezi și: Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

Ulterior, acesta a fost transferat cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi. Circulaţia s-a desfăşurat în condiţii normale în zonă.

Vezi și: Ce destin tragic! Cine este Ionela, fata călcată de tramvai. „Așa tânără și frumoasă!”

Turist rănit la Cheile Bicazului a fost transferat la spital cu elicopterul

Traficul rutier nu a fost afectat din cauza incidentului. Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac verificări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

S-ar putea să te intereseze: Accident tragic în București! Un muncitor a ars de viu în canalul în care lucra, fix lângă Biblioteca Centrală

Zona în care a avut loc incidentul este una destul de des vizitată de către turiştii atât din strănătate, cât şi din ţară, fiind renumită pentru peisajele spectaculoase, conform observatornews.ro.

Află mai multe: Accident devastator la Hollywood! Celebrul actor nu a mai avut nicio șansă! Se repetă istoria Paul Walker!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe