#Exclusiv Click!

De unde vin la ora asta, pe unde au umblat? Gina și Smiley „au fugit” de acasă și au lăsat fetița cu bona: „E firesc să plângă”

1 februarie 2023 12:45   Interviurile Click!

Cei mai simpatici părinți din showbiz au plecat de acasă! Știți și voi melodia lui Smiley, ale cărei versuri sună cam așa: „De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat”. Cu siguranță asta le-ar fi spus Josephine, lui și Ginuței, dacă ar fi putut vorbi. Dar nu vă faceți probleme, căci totul s-a rezumat doar la lansarea filmului Ramon, nu la o fugă propriu-zisă. 

Cuplul Gina Pistol - Smiley a fost atracția serii, marți seară, la lansarea oficială a filmului „Ramon”. Cei doi au făcut mari eforturi să plece de acasă și s-au despărțit cu greu, timp de câteva ore, de fiica lor Josephine. Aceasta a rămas doar în grija bonei. 

Smiley e cu totul alt om de când pe lume a venit micuța Josephine. Artistului nu-i mai stă gândul decât la ea și atunci când trebuie să plece de acasă, cu treburi, e jale mare. La propriu! Marți seară a avut loc lansarea filmului Ramon, în care Smiley apare împreună cu colegul lui, Pavel Bartoș, iar cântărețul nu avea voie să lipsească de la premieră.

Așa că și-a luat și soția, pe Gina Pistol, și au venit împreună la film. Cei doi au stat, însă, ca pe ace pe toată durata filmului și a evenimentului, fiind numai cu gândul la micuța Josephine, care plânge după părinții ei non stop atunci când aceștia nu sunt acasă.

„Mă emoționez când e Gina în preajma mea”

În timp ce Smiley dădea de zor interviuri, Gina l-a așteptat cumințică într-un colț și l-a privit cu mare, mare admirație. La un moment dat, aceasta a venit și i-a trântit un pupic lui Smiley pe obraz, iar artistul s-a înroșit tot.

emionez când e Gina în preajma mea”, le-a declarat Smiley jurnaliștilor, cu obrajii îmbujorați.

Cât despre micuța Josephine, prezentatorul de la Românii au talent a fost cu gândul numai la ea pe tot parcursul serii.

„Nu pot să vă spun câtă muncă de lămurie am dus pentru ca să ieșim acum amândoi la film. Ne-a trebuit mult timp înainte ca să pregătim această ieșire, doar eu cu Gina. E firesc ca Josephine să plângă ba după mama, ba după tata. E adevărat că mai mult plânge după Gina când e plecată de acasă. E foarte atașată de ea că e mama ei. Dar, asta e, a trebuit să fim aici amândoi și am convenit să o lăsăm cu bona acasă. Acum o să vedem când ne întoarcem cum s-a descurcat cu ea!

Nu știu dacă m-am schimbat neapărat de când am devenit tătic, dar, clar, m-am mai maturizat. E un suflețel acolo de care ești responsabil, trebuie să ai grijă de el”, ne-a declarat Smiley, în exclusivitate.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani de zile, iar rodul iubirii lor este micuța Josephine, care urmează să împlinească 2 anișori pe 9 martie.

Ramon intră pe 3 februarie în cinematografe

Comedia Ramon va fi lansată oficial la finalul săptămânii, mai precis pe 3 februarie 2023, în cinematografele din întreaga țară. Personajul principal, Ramon, este interpretat de Pavel Bartoș, iar în film apar nume celebre din showbiz, printre care se numără: Smiley, Andreea Esca și Selly.

Smiley ne-a mărturist că ideea filmului a luat naștere într-un moment în care se afla împreună cu Pavel Bartoș.

Eu am fost de la început, de când s-a creat filmul ăsta. Eram cu Pavel când i-a venit ideea să facă filmul acesta. Îmi pare bine că filmele românești au luat un așa mare avânt în ultima vreme. E bine că se înghesuie lumea să le vadă la cinematograf”, ne-a mai declarat Smiley, la premieră.

Comedia romantică Ramon este produsă de Pavel Bartoș și este regizată de spaniolul Jesus del Cerro, cel care a făcut și Miami Bici

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe