Laura Cosoi a botezat-o pe Lara! Vedeta a schimbat la petrecere trei ținute semnate Stephan Pelger

29 august 2022 16:00   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (40 ani) a avut parte de emoții intense în acest weekend. Vedeta și-a botezat cea de-a treia fiică, sâmbătă, tot la Maramureș, acolo unde a devenit deja o tradiție să țină cele mai frumoase evenimente din familie.

„Botezul Larei, zi binecuvântată pentru familia noastră”, a notat Laura Cosoi pe rețelele de socializare, acesta fiind mesajul pe care l-a scris sub o poză cu ea și familia ei, la ieșirea din biserică.

Și pentru că Laura Cosoi nu a putut fi contactată de reporterii Click! până la închiderea ediției, bunul său prieten, designerul Stephan Pelger (42 ani), cel care a fost responsabil cu cele trei ținute de petrecere ale fericitei mămici, ne-a povestit care a fost vibe-ul și cât de frumos a fost la boteztul mezinei Laurei Cosoi, Lara, născută pe 23 iunie 2022.

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături de mama ei și cu micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Laura Cosoi a botezat-o pe Lara! Ce ne-a dezvăluit designerul Stephan Pelger despre eveniment și despre rochiile purtate de vedetă

„Toate trei rochiile purtate de Laura la botez eu i le-am făcut. Doar ei i-am făcut rochiile anul acesta pentru că ei au fost în concediu și eu am măsurile Laurei  practic de 20 de ani și nici nu a trebuit să probeze nimic, i-am dus eu rochiile la Maramureș.

Eu am îmbrăcat-o la toate cele trei botezuri, la nuntă, practic la toate  evenimentele importante, pe toate covoarele roșii pe care a apărut ea vreodată, de la Cannes, până la nuntă! Asta mi-a și zis Laura că eu am îmbrăcat-o la toate evenimentele speciale din viața ei! Suntem și prieteni de atât timp, îi cunosc fizionomia, știu ce îi place, fuzionăm bine!

A fost foarte frumos la botez, al treilea botez în același loc, la Baia Sprie în Maramureș, foarte boho, foarte relaxat, cu oameni foarte calzi și buni, a fost așa o atmosferă idilică și spirituală, începând de la biserică, la care a fost splendid, după care masa festivă pe un deal superb amenajat.

A fost un botez foarte restrâns, familie și prietenii apropiați, cu muzică lăutărească, mâncare la ceaun, totul tradițional și foarte frumos, cu mult bun gust și atenție pentru detalii, ne-am simțit extraordinat de bine. La biserică eu am purtat un costum Adina Buzatu și un colier cu diamante, enorm de scump", ne-a mărturisit Stephan Pelger.

Citește și: Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Laura Cosoi are o familie frumoasă și o căsnicie fericită alături de soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună 3 fetițe minunate, pe Rita (4 ani), Vera (2 ani) și de anul acesta pe Lara, mezina lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe