Rona Hartner, de neoprit după ce a învins cancerul! Pregătește o surpriză de proporții fanilor

12 septembrie 2022 19:03   Interviurile Click!

Ultimii patru ani au fost cu adevărat tumultuoşi pentru Rona Hartner (49 de ani). Artista a înfruntat cancerul, s-a căsătorit şi a divorţat, a fost şi ea încercată de pandemie şi, în tot acest timp, a fost nevoită să găsească puterea pentru a rămâne pe scenă. Rona a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a depăşit momentele dificile şi ce planuri are.

După o pauză de doi ani, Rona Hartner a revenit în România, pentru a participa a treia oară la „Te cunosc de undeva!”, unde face echipă cu Johny Romano.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri șocante despre divorț

„Venind în România m-am bucurat să revăd lucrurile cât de cât neschimbate. E un sentiment de acasă. Am revăzut casa, aşa cum a lăsat-o tata atunci când a plecat. Dar m-am bucurat să revăd şi foarte multă lume că a rămas acolo unde ştiam eu. A fost o stare de stres să fiu blocată de pandemie, să nu pot veni în România”, a mărturisit Rona Hartner, pentru emisiunea „Oameni” de la Canal 33.

Artista profită de timpul petrecut aici şi este prezentă aproape la toate evenimentele mondene care se organizează. Am întâlnit-o şi noi cu astfel de ocazii şi am dorit să aflăm pentru dumneavoastră ce noutăţi are Rona, atât pe plan profesional, cât şi personal.

A fost o adevărată bucurie să o revedem pe Rona cu zâmbetul pe buze şi la fel de plină de viaţă cum o ştim. Aşa că am întrebat-o dacă responsabil pentru această bună dispoziţie este şi vreun partener de viaţă.

În septembrie 2021, artista a divorţat, după doi ani de mariaj, de francezul Herve Camilleri (47 de ani), cu care s-a iubit în total trei ani. Iată că, după această despărţire, Rona nu şi-a refăcut încă viaţa amoroasă.

Vezi și: Rona Hartner, curtată intens după despărțirea de soțul francez 

„Sunt singurică, mă reconstruiesc, alături de Dumnezeu! Mă închin, încerc să înţeleg ce am trăit. Eu sunt foarte orgolioasă. Poate că ăsta este unul dintre viciile mele, să zicem. Mai lucrez la asta... şi sunt şi ambiţioasă. Atunci când am dreptate mă lupt până în pânzele albe”, a mărturisit, pentru Click!, Rona Hartner.

Am fost curioşi dacă, în aceste condiţii, artista ia în calcul o împăcare cu tatăl fetiţei sale, dansatorul argentinian Rocco Sedano. „Dacă ar vrea fata, aş vrea şi eu, dar nu se poate, pentru că ea nu vrea. Fiica noastră (Soumayla, 14 ani, n.r.) vrea să rămânem diferiţi, pentru că suntem foarte diferiţi. Deci nu se pune problema! Viaţa merge înainte!”, a mai adăugat Rona Hartner.

Pentru a participa la „Te cunosc de undeva!”, Rona va sta în România până aproape de sărbătorile de iarnă, dar nu a luat-o cu ea şi pe fetiţă.

„Soumayla a rămas în Franţa, stă cu tatăl ei. Am preferat să nu o scot din mediul ei, din şcoala ei, să aibă un echilibru. Tatăl ei îi este aproape, s-a mutat şi el în sudul Franţei, exact ca să îi fie aproape”, a mai spus Rona Hartner, pentru Click!

Ar putea să te intereseze și: Fiica Ronei Hartner a fost afectată de divorțul acesteia de Herve 

De asemenea, artista a povestit, într-un interviu pentru „Oameni”, şi ce înclinaţii are fiica sa: „Vrea să fie hairstylist. I-am spus să fie ce vrea ea, face şi chitară bas, vrea să şi cânte. Sunt invadatoare ca mamă, dar încerc să o mai las să se exprime cum doreşte”.

Pregăteşte un film în Tunisia

Pe plan profesional, Rona are o perioadă foarte benefică. Participă, alături de Johny Romano, la cel de-al 18-lea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva!”, s-a apucat de realizarea unui podcast intitulat „Hopa Attitude”, a reluat concertele, alături de taraful său, Hopa, pune la cale un program de cântece gospel, promovează învăţăturile bilbice pe conturile sale de pe reţelele sociale şi vrea să revină şi în cinema, după o pauză de şase ani, de data aceasta cu un nou film realizat de ea.

„Sunt extrem de încântată pentru că sunt la emisiunea mea de suflet, Te cunosc de undeva!, alături de Johny Romano. Vreau ca toată lumea să zică mătuşa şi nepotul rup totul! E deviza noastră! E super distracţie! Şi în curând fac un film în Tunisia”, a mai spus Rona Hartner, pentru Click!

A învins cancerul de colon

În februarie 2019, Rona a descoperit întâmplător că are o tumoră la colon. S-a operat de urgenţă în România, apoi, după ce a revenit în Franţa a mai avut o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unor ganglioni, după care, timp de şase luni, a făcut chimioterapie.

Artista a povestit, în emisiunea „Oameni” de la Canal 33, cum a depăşit acele momente dificile: „Am început să mă detaşez de boală, am tratat-o ca pe o simplă gripă. Am avut de lăsat frâiele vieţii mele în mâna lui Dumnezeu în timpul cancerului. Credem uneori că putem domina viaţa noastră, dar nu este aşa, suntem voluntari. Dumnezeu scrie cu noi povestea vieţii noastre în direct”.

La final de tratament, pentru a sărbători însănătoşirea, artista s-a căsătorit cu iubitul ei de atunci, cu Herve Camilleri, la 5 octombrie 2019, pe Coasta de Azur (Franţa). Mariajul a durat însă foarte puţin, până în septembrie anul trecut, când cei doi au divorţat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe