Masca făcută în casă care elimină părul gri și redă părului tău culoarea pierdută. Ai nevoie de ingrediente banale

28 septembrie 2024 15:23   Trucuri de frumusețe

Indiferent de cât de atenți suntem la dietă și de câte ore petrecem în sala de sport, în cele din urmă, apariția părului alb este o problemă de care tot ne vom lovi. Însă, dacă nu vrem să apelăm la o vopsea artificială, plină de chimicale, există o mască naturală, pe bază de ou, care ar trebui să ne rezolve problema!

Indiferent de cât de neplăcută este apariția acestuia, părul alb este un fenomen pe care, din păcate, nu avem cum să îl evităm. Nu contează cât de strictă ne este dieta, cât de mult sport facem, sau cât de des ne spălăm pe cap. În cele din urmă, va veni o dimineață în care vom începe să observăm fire de păr alb, în oglindă.

Dar, atunci când ajungem în această situație, de ce să nu încercăm să o remediem într-un mod natural și simplu! Mai precis, putem pregăti în propria noastră casă o mască de păr pe bază de ouă, care nu doar că ar trebui să elimine firele de păr alb, dar va reda și culoarea părului vostru!

Masca de ouă care ne poate scăpa de părul alb

Pentru a pregăti această mască, nu ne vor trebui decât câteva ingrediente simple, pe care probabil că deja le și avem prin casă. Mai precis, este vorba despre o banană bine coaptă, un ou, cât și o linguriță de ulei de măsline. Aceste ingrediente nu doar că vor fi de ajutor împotriva părului alb, dar vor oferi și nutrienți importanți părului nostru.

Practic, tot ce trebuie să facem este să facem un piure de banane, care trebuie amestecat foarte bine cu celelalte ingrediente până când totul devine uniform. Apoi, masca poate fi aplicată direct pe păr!

Cum vom folosi această mască

Această mască poate fi folosită direct pe părul uscat, iar apoi ne putem acoperi capul vreme de 30 de minute, în care aceste ingrediente trebuie lăsate să acționeze. Apoi, ne vom spăla pe cap la fel ca de oricare altă dată, iar procesul trebuie repetat de două ori pe lună, pentru cele mai bune efecte.

Această mască de păr oferă nutrienți importanți părului, iar în scurt timp ar trebui să observăm că are și efecte impresionante!

Mai multe