#Chefi fără limite

Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ați mai văzut! Bucătarul s-a dat cu placa pe nisip și a făcut spectacol în Grecia

9 martie 2022 21:30   PrimeTime
Ultima actualizare:

Emisiunea „Chefi fără limite" nu este lipsită de neprevăzut și inedit! Cine ar fi crezut că îl vom vedea vreodată pe seriosul chef Cătălin Scărlătescu dându-se cu place pe dunele de nisip? Iată că acest lucru s-a întâmplat în cadrul ediției difuzate miercuri, 9 martie.

Echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu a reușit să obțină imunitatea de grup și a scăpat de emoțiile eliminării, așadar a avut șansa de a se bucura de o zi de relaxare, alături de localnicii din Lemnos.

 Foarte mult ne-a crescut încrederea în noi și cred că cel mai frumos premiu a fost că putem să ne conectăm mai mult cu cheful nostru! Doamne, deci e perfect!”, a declarat una dintre concurente după ce a aflat activitatea care le-a fost pregătită de localnici.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a relaxat după ce echipa lui a câștigat imunitatea de grup

Bucătarii au renunțat la ustensilele de găitit și la preparatele sofisticate pentru a practica un sport apreciat în Lemnos. S-au îmbrăcat comod și s-au dat cu placa pe dunele de nisip! 

Deși chef Scărlătescu pare o persoană mereu serioasă și puțin dornică de a participa la activitățile distractive, de această dată a demonstrat că dorința de adrenlină și provocările îi sunt pe plac.

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni trei sferturi și cu un tricou kaki, chef Scărlătescu s-a urcat pe placă. Deși și-a pierdut echilibru și a căzut, spre amuzamentul celor prezenți, Cătălin Scărlătescu nu a renunțat și a demonstrat tuturor că se pricepe și la a crea o atmosferă relaxantă, nu doar la gătit! 

„Chefi fără limite” e primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Bucătarii gătesc preparate specifice Greciei, în diferite regiuni a acestei țări superbe și au parte de o jurizare dură, de multe ori venită din partea localnicilor. Doar cei mai talentați și comunicativi concurenți au șansa de a ajunge în marea finală! 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Mai multe