Cel mai înfricoșător film de pe Netflix. Mulți n-au mai putut să doarmă după ce l-au privit

9 mai 2023 7:07   PrimeTime
Ultima actualizare:

Dacă te numeri printre iubitorii filmelor horror, Click! îți prezintă pelicula ce sigur te va ține în suspans și te va speria. Mulți dintre cei care au urmărit filmul au spus că nici nu au mai putut să doarmă după ce au văzut scenele terifiante. Tu ai curaj să te uiți?

Dacă ești fan al filmelor de groază, îți prezentăm unul dintre cele mai înspăimântătoare pelicule ale site-ului de streaming Netflix: „Umbre Necunoscute” („The Strays”). Cei care l-au văzut, nu au mai putut să doarmă după, și nu doar că i-au speriat scenele terifiante, ci i-au ținut și în suspans, deoarece nu știi niciodată ce se va întâmpla în continuare. Așadar, despre ce este vorba în peliculă?

Despre film

Filmul „Umbre Necunoscute” („The Strays”) a apărut anul acesta și durează o oră și 37 de minute. Filmul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani, deoarece are un limbaj vulgar și conține scene de violență. Mulți au numit această peliculă „cel mai înspăimântător film al anului”.

„Umbre Necunoscute” începe prezentând o mică secvență din viața, aparent banală, a unei femei de culoare, Cheryl, care locuiește într-o locație nedivulgată din Anglia. Deoarece se simte discriminată și are probleme financiare, își exprimă la telefon îngrijorarea surorii sale. Însă, după ce vorbește cu aceasta, ea dispare lăsând un mesaj pe frigider soțului ei.

Ulterior, câțiva ani mai târziu, ni se face cunoștință cu Neve, o femeie de culoare căsătorită cu Ian și cu doi copii, Sebastian și Maria. De asemenea, acum, ea urăște cuvântul „negru”, sau orice este asociat cu el. Însă, începe să aibă ușor, ușor, viziuni cu persoane de culoare, care apar oriunde merge, iar asta îi dă viața cu totul peste cap.

Cele două persoane care îi tot apar în față sunt chiar copii ei, Carl și Dione, care se află într-o misiune necunoscută și care se împrietenesc cu Sebastian și Maria. În prezent, se dezvăluie că Neve este Cheryl, cea care și-a părăsit copii atunci când a întâmpinat dificultăți (scena de la începutul filmului). De ce vor să se răzbune acum cei doi, după atâția ani? Ce se va întâmpla în final? Vor rezolva probleme, sau va fugi Nerve din nou? Ei bine, va trebui să vizionezi filmul ca să vezi întreaga poveste.

Dintre cei care au văzut pelicula, ei s-au speriat cu siguranță, mulți sfătuindu-i pe cei care vor să se uite să nu o facă noaptea târziu, pentru că nu vor mai putea dormi. „Dacă încerci să dormi bine în seara asta, nu te uita la The Strays chiar înainte de culcare”, „Tocmai am terminat de vizionat «The Strays» pe Netflix. Cred că sunt marcat pe viață pentru că ce naiba am văzut!”, „Tocmai am terminat «The Strays» pe Netflix și am venit imediat pe Twitter pentru că la ce naiba am asistat #thestraysnetflix”, au fost doar câteva din comentariile celor care au urmărit pelicula pe rețelele de socializare, potrivit Fanatik.ro.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Mai multe